Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Α.Ο,, ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ,, ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!


Με τη "σφραγίδα" του Διαμαντίδη (25π), ο Παναθηναϊκός νίκησε με 86-85 τη Μακάμπι, έκανε το 3-2 και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για το Final-4 της Κωνσταντινούπολης μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι μπροστά σε 20.000 κόσμο! Δείτε βίντεο από τους πανηγυρισμούς

http://www.sport24.gr
  ΤΩΡΑ ΕΥΧΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ,, ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης τόνισε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι:

"Πιστεύω ότι τα ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν μεγάλα, είχαν ένταση. Ήταν πολύ καλός ο Παναθηναϊκός, εμείς δείξαμε ότι έχουμε καρδιά και όποτε χρειαστεί θα παλέψουμε".


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Bwin: Δείτε όλη τη δράση live! Παίξτε με μπόνους 150%!
Έπειτα δήλωσε: "Για να νικήσεις τον Παναθηναϊκό θέλει και τακτική και εμείς δεν είχαμε πειθαρχία και χάσαμε στις λεπτομέρειες. Στο τέλος γενικά δεν είχαμε συγκέντρωση. Μας επηρέασε πολύ η απόδοση μας στο δεύτερο δεκάλεπτο. Είχαμε λιγότερα λάθη και χάσαμε τα ριμπάουντ".

Για έναν αιώνιο τελικό: "Ένας τελικός Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη μπορεί να βουλιάξει την Ευρώπη. Θα είναι τρομερό παιχνίδι αν συμβεί. Ελπίζω οι φίλαθλοι να δείξουν τη σωστή νοοτροπία και το αθλητικό πνεύμα. Να δείξουν ότι το μπάσκετ στην Ελλάδα είναι δυνατό".

Για το μέλλον του: "Δεν ξέρω τι θα κάνω τη νέα σεζόν. Ακόμα δεν μίλησα με τη Μακάμπι. Η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί, Είχα τρεις δύσκολους μήνες με τον τραυματισμό μου, η ομάδα με στήριξε και δεν μπορούσα να φύγω. Θα συνεχίσω όσο μπορώ να βοηθήσω. Αν μπορέσω να βοηθήσω την Εθνική, θα το κάνω. Δεν ξέρω αν με καλέσουν, αλλά εγώ περιμένω, ελπίζω να είμαι καλά και να βοηθήσω".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου