Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,, ΣΕ ΑΝΤΑΡΣΙΑ !!


Πολιτική
Κεφαλλονίτικη ''ανταρσία'' στην ΝΔ

Κεφαλλονίτικη ''ανταρσία'' στην ΝΔ

  • 17 Απριλίου 2012, 14:19
Ξαφνικό πρόβλημα στην τελική ευθεία πριν από τις εκλογές παρουσιάστηκε στην ΝΔ μετά την παραίτηση των 3 υποψηφίων της στην Κεφαλλονιά.

Συγκεκριμένα, παραιτήθηκαν των υποψηφιοτήτων τους από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Κεφαλονιά οι 3 υποψήφιοι Αλιβιζάτος, Λουκέρη και Κουρής.

Τη Μεγάλη Πέμπτη ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Λυκουρέντζος και μετά την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ίδιοι, γνωστοποίησε και επίσημα πως το γαλάζιο ψηφοδέλτιο σε Κεφαλλονιά και Ιθάκη θα στελεχώνεται από τους Πέτρο Αλιβιζάτο, Σοφία Λουκέρη και Γιώργο Κουρή.

Όπως φαίνεται, η ΝΔ αποφάσισε την τελευταία στιγμή να εντάξει στο ψηφοδέλτιο τον κ. Παπαδάτο, γεγονός που θα οδηγούσε στην έξοδο τον έναν εκ των τριών, με αποτέλεσμα να αποσύρουν και οι τρεις την υποψηφιότητά τους.

Η ΝΔ πάντως, δεν αναμένεται να έχει πρόβλημα κατά τη σημερινή ανακοίνωση των ψηφοδελτίων, καθώς έχουν βρεθεί οι αντικαταστάτες.

Νέα Δημοκρατία, σε λίγο οι πρώτοι 412 υποψήφιοι για 56 εκλογικές περιφέρειες


17/4/2012
Τελευταία ενημέρωση στις 17/4/2012 4:34:57 μμ


Ο Αντώνης Σαμαράς
Ο Αντώνης Σαμαράς
Καθαρή εντολή για κυβερνητική σταθερότητα ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην πρώτη συνεδρίαση της Εκλογικής Επιτροπής του κόμματος του.

Όπως είπε σήμερα θα δοθούν στη δημοσιότητα τα ψηφοδέλτια που περιλαμβάνουν 412 υποψήφιους για 56 εκλογικές περιφέρειες.
Δεν θα είναι υποψήφιος ο πρώην γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Ζαγορίτης, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Ο πρόεδρος της ΝΔ ανακοίνωσε επίσης τη δημιουργία Εκτελεστικής Εκλογικής Επιτροπής, που θα έχει επικεφαλής τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και στην οποία -μεταξύ άλλων- θα μετέχουν οι Μενέλαος Δασκαλάκης, Λευτέρης Ζαγορίτης, Φίλιππος Ταυρής, Ανδρέας Παπαμιμίκος, Λεωνίδας Κουρής, Κώστας Ζωντανός, Δημήτρης Καραγκούνης.
Την Πέμπτη, ο κ. Σαμαράς θα παρουσιάσει, στο Ζάππειο, το σχέδιό του για την ανάκαμψη της οικονομίας και την έξοδο από την κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου