Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ


ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ!!

ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ ΓΡΑΦΕΙ!

Τις μέρες που διανύουμε ακόμη μια φορά έλαβε χώρα ένα πολύ σοβαρό και συνάμα δυστυχές γεγονός στην μικρή Κεφαλλονιά.Ενα δείγμα το όμορφο νησί μας για το πως λειτουργεί τη δεδομένη στιγμή όλοκληρη η Ελλάδα. Πολλοί το έζησαν, λίγοι δυστύχως το κατάλαβαν και ακόμη λιγότεροι έχουν την διάυγεια να προβλέψουν τις τραγικές συνέπειες του. Η διαπλοκή και τα συμφέροντα που ταλανίζουν τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, φάνηκε πως και τώρα ακόμα στις πιο δύσκολες και ύστατες στιγμές, όπως αυτές που ζούμε, βασιλεύουν και είναι πιο δυνατά απο ποτέ, έχοντας μάλιστα δυεισδύσει και σε ότι κρατούσαμε τις ελπίδες μας πως ίσως διακατέχεται ακόμη απο λίγη δικαιοσύνη, ακεραιότητα και αγάπη για την πατρίδα.


Θα περίμενε κανείς πως στο τέλος μερικοί ίσως συμορφωθούν και αν όχι να αφήσουν, έστω να περιορίσουν αυτή τη φορά τις παλιές άρρωστες κομματικές συνταγές, όπως το δίκιο του μεγαλοεπιχειρηματία, η παρέμβαση και η κατευθυνόμενη πολιτική απο τους γνωστούς άγνωστους διαπλεκόμενους, τα μεγαλοσυμφέροντα, οι συναλλαγές κάτω απο το τραπέζι και πολλα άλλα. Πόλλοι απο εμάς τους γνήσιους πάνω απ΄όλα Ελληνες , που επιθυμούν με κάθε κόστος να δούν την πατρίδα τους να ορθοποδεί ξανα, στήριξαν τις ελπίδες τους στη μόνη παράταξη που - λόγω δύναμικού, δύναμης , συνθηκών, προγράμματος , προοπτικής και πάνω απ’ολα με την πίστη οτι ακόμα και σήμερα διακατέχεται απο το πάλαι πότε Καραμανλικό πατριωτικό φρόνημα που την διαπνέει σε όλη της την πορεία ως τώρα - , είχε κάποιες ελπίδες σοβαρές να προωθήσει και να φέρει εις πέρας το σύγχρονο Ελληνικό όνειρο, την «Ανάσταση» της Ελλάδος. Και αυτή η παράταξη ήταν μεχρι πριν λίγες ημέρες για πολλούς Κεφαλλονήτες η Νεα Δημοκρατία.

Όταν ξαφνικά έγινε το πρωτάκουστο και το πρωτοφανές μετά απο ένα θρίλερ πάλης μεταξύ των ανθρώπων της κλασσικής πλέον μάστιγγας των συμφερόντων που φωλιάζουν σε κάθε γωνιά της χώρας μας και απο την άλλη των απλών δίκαιων πατριωτών μας , που προσπάθησαν με απλό, διαφανές και έντιμο τρόπο να συμβάλλουν στο πολιτικό σκηνικό μέσα απο την γαλάζια παράταξη. Γνήσιοι Νεοδημοκράτες, με χρόνια προσφοράς στην πλάτη τους για την παράταξη, μέλη της μπλέ οικογένειας και μαχητές.

Καί όμως, ο Πρόεδρος και η παράταξη στο βωμό σκοτεινών παρασκηνιακών συζητήσεων για κάποιο λόγο που κάνεις δε μπορεί να πιστέψει «άδειασε» τελευταία στιγμή αυτούς τους ανθρώπους και μαζί με αυτούς όλους τους Νεοδήμοκράτες του νησιού, καθως αντιπροσωπεύοναι απο αυτούς. Και αποφάσισε στη θέση τους να βάλει ανθρώπους άγνωστους, ακατάλληλους , της τελευταίας στιγμής. Καποιοι απο αυτούς, οχι απλά μη νεοδημοκράτες, αλλα και του αντίπαλου στρατοπέδου. Ανθρώπους εν τέλει που κανείς ποτέ δε θα φανταζόταν και δε θα μπορούσε να προβλέψει οτι θα απαρτίζαν το μπλε ψηφοδέλτιο. Και όλα αυτά κόντρα στις ηχηρές αντιδράσεις και κραυγές οργής απο πολλους νεοδημοκράτες και φυσικά κόντρα στην αξιοπρεπή αποχώρηση έντιμων πολιτικών, έντιμων ανθρώπων της τοπικής ΝΔ και των τριών υποψηφίων , που δεν υπέκυψαν σε παρασκηνιακές πολιτικές επιλογές που δεν αντιπροσωπεύουν την αληθινή Νεα Δημοκρατία.

Αλλά το κόμμα τους, δυστυχώς τους αγνόησε παραδειγματικά. Και μέχρι σήμερα δεν τους έχει δώσει ακόμα τουλάχιστον μια τύπική έστω εξήγηση για όλα αυτά τα παράδοξα. Μια εξήγηση που τους τη χρωστάει, που τους την οφειλει, γιατί χωρίς αυτούς, τους ψηφοφόρους της, τους ανθρώπους της, η Νεα Δημοκρατία δεν υπάρχει. Αλλά αυτό είναι και το ατόπημα της. Πως ξεχνά. Ξεχνά ποιά είναι. Τι πρεσβεύει και ποιούς αντιπροσωπεύει. Ξεχνάει την αληθινή της ταυτότητα. Και αυτό δυστυχώς θα το πληρώσει ακριβά στην κάλπη. Ίσως βέβαια είναι και αυτό που της χρειάζεται.

Ένα «χαστούκι» για να συμμορφωθεί. Και μακάρι να συμμορφωθεί, ώστε την επόμενη φορά να επιστρέψουμε σάυτήν. Ως τότε... για πολλούς Νεοδημοκράτες η 6η Μαιου στην Κεφαλλονία είναι μια δύσκολη μέρα, μια μέρα όπου θα αποστατήσουν απο το κόμμα τους με την ελπίδα να το συνετήσουν. Και πάνω απ΄όλα υπηρετώντας την πατρίδα τους.

Γιατί, μπορεί εύκολα να φανταστεί κανείς πως αν γίνονται σήμερα τέτοιες επικίνδυνες επιλογές εσωκομματικά πριν κάν αρχίσουμε, πόσο δυσοίωνα προβλέπονται τα μελλούμενα αν κινηθούν με τον ίδιο τρόπο αύριο σε μεγάλες εθνικές επιλογές. Μόνη ελπίδα μας για το αύριο να παρούν μαζί τους στην κάλπη οι Έλληνες πολίτες οτι πιο σπουδαίο έχουν , την εθνική τους συνείδηση .
Ε.Β

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου