Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

υπ. βουλευτής Κεφαλλονιάς-Ιθάκης ΗΛΙΑΣ ΠΑΡΙΣΗΣ


Το καλοκαίρι του 2011, ανακοινώθηκε μέσα από έντυπα μέσα ενημέρωσης, η κίνηση μίας ομάδας εξαιρέτων αποστράτων συναδέλφων, να ιδρύσουν πολιτικό κόμμα. Ήταν μία κίνηση που, απ΄ότι τότε προσωπικά είχα αποκομίσει, όπως και σεις επίσης, έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στην Ελληνική κοινωνία.
Η πολιτική σήψη που αναδυόταν από το πολιτικό σκηνικό, καθώς και το οικονομικό στήψιμο του Ελληνικού Λαού, από μία κυβέρνηση που αναρριχήθηκε στην εξουσία με το σύνθημα «λεφτά υπάρχουν», είχαν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κύμα αγανάκτησης, που ξεχείλιζε πλέον σε κάθε γωνιά της Χώρας.
Η Ελληνική κοινωνία ζητούσε μία τέτοια κίνηση, γιατί είχαμε μπει σε μία περίοδο, που το υπάρχον πολιτικό σύστημα εξουσίας, δεν είχε τίποτε πλέον να του δώσει. Και πως θα ήταν δυνατό να το κάμει, αφού δομήθηκε κατά την διάρκεια της μεταπολίτευσης, στηριζόμενο στην ψηφοθηρία, με όπλα τον λαϊκισμό και την συναλλαγή και πλέον έπρεπε να αντιμετωπίσει τις συνέπειες που το ίδιο δημιούργησε.
Μέσα σε αυτή την δύσκολη εποχή, η ίδρυση του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, στις 21 Νοε 2011, είχε άμεση αποδοχή και ανταπόκριση και στον απλό λαό, ο οποίος αποστρέφεται και αποδοκιμάζει ένα παρηκμασμένο και σάπιο πολιτικό σύστημα.
Όσοι συμπαραταχθήκαμε και ιδρύσαμε τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας, δεν είμαστε, ούτε φιλιδοξούμε να γίνουμε επαγγελματίες πολιτικοί, που θα εμπορεύονται τις προσδοκίες ενός ήδη προδομένου λαού.
Δεν θέλαμε όμως να μείνουμε άπραγοι, βλέποντας καθημερινά τον εξευτελισμό μίας ένδοξης Χώρας, της Ελλάδας μας και την εξαθλίωση του περήφανου λαού μας.
Δεν θέλαμε να είμαστε παρατηρητές σε αυτό το κατρακύλισμα της πατρίδας μας, στο οποίο την οδηγούν, είτε ενεργά, είτε με την ανοχή τους, όλα τα πολιτικά κόμματα εξουσίας, μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης.
Ήδη πολλοί διανοούμενοι ευρωπαϊκών χωρών, κάνουν κίνηση με το σύνθημα «είμαι κι΄εγώ Έλληνας» «Είμαι κι΄εγώ Ελληνίδα» και «αγανακτησμένοι και εξαγριωμένοι», από την ταπείνωση στη οποία υπόκειται ο Ελληνικός Λαός, κατηγορούμενος αδιάντροπα για ασωτία και απάτη.
«Δεν αντέχουμε» προσθέτουν, «να βλέπουμε τους νεόπλουτους να θριαμβεύουν, αγνοώντας το αληθινό ηθικό χρέος, που η ανθρωπότητα οφείλει στο Ελληνικό Έθνος, διότι έδοσε στην Ευρώπη το πρώτο σπόρο της Δημοκρατίας, όταν, πριν από 2,5 χιλιάδες χρόνια, η εναρκτήρια πράξη που εγκαινίασε την Αθηναϊκή Δημοκρατία, ήταν η κατάργηση των χρεών και η χειραφέτηση των πολιτών από την δουλεία για τα χρέη αυτά, πριν από 2,5 χιλιάδες χρόνια».
Οι μέχρι σήμερα «κατ΄όνομα» μόνο ηγέτες μας, ουδέποτε τόλμησαν να πουν ένα μεγάλο «ΟΧΙ» προς τους δανειστές μας. Και επιπλέον οι ίδιοι αυτοί «κατ΄όνομα» ηγέτες, που διαχρονικά κυβέρνησαν τουτο τον τόπο, δεν διστάζουν να προχωρήσουν και σε εκχώρηση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, πιθανόν για 10ετίες.
Θέλουμε να είμαστε παρατηρητές σε αυτό το ξεπούλημα; Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας λέει «ΟΧΙ». Γιατί ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, έχει μία και μοναδική ιδεολογία:
Την αληθινή αγάπη για την ΕΛΛΑΔΑ και τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου