Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛ-ΑΚΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΑΚΗΣ,, ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ?


Ο Άκης ασφαλώς... και δεν τα έφαγε μόνος του!



Επειδή κάποιοι "εθνοσωτήρες" θεωρούν ότι προήλθαν από παρθενογένεση και πέφτουν από τα σύννεφα με τις αποκαλύψεις της δικαιοσύνης για τον Άκη Τσοχατζόπουλο και μας κουνούν το δάχτυλο λέγοντάς μας << Το ΠΑΣΟΚ έγκαιρα απέβαλε από τις τάξεις του τον κ. Τσοχατζόπουλο >>, ας τους θυμίσουμε μ' αυτά τα δύο ντοκουμέντα, ποιοι τον αθώωσαν στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής και ποιοι χλεύαζαν τους βουλευτές των άλλων κομμάτων, λέγοντάς τους << οι τραπεζικοί λογαριασμοί που μας φέρατε... είναι αριθμοί τηλεφώνων!!! >>. Την υπεράσπισή του τότε, είχαν οι δύο συνταγματολόγοι(!!! ) του<< κινήματος>>, Ευάγγελος Βενιζέλος και Ανδρέας Λομβέρδος! Το πόρισμα της εξεταστικής που αθώωσε τον Άκη, ο κ. Βενιζέλος το συνέταξε όπως ο ίδιος ομολόγησε κατά τη συζήτησή του στην ολομέλεια της Βουλής.  Και φυσικά ούτε πεπεισμένοι ήταν για την αθωώτητά του, ούτε τον ψυχοπονέθηκαν! Απλά ο  Άκης δεν τα έφαγε μόνος. Αν θυμηθούμε τις υποθέσεις Μαντέλη και Τσουκάτου ( πρωτοπαλίκαρα του Σημίτη ), είναι πολύ απλό να καταλάβουμε, ότι στο πάρτι με τις μίζες δεν ήταν μόνο... ο Άκης, ήταν το ίδιο το << κίνημα >>  και αυτό υπερασπίστηκαν στο πρόσωπο του Άκη οι δύο συνταγματολόγοι! Εξ' άλλου δεν είναι τυχαίο ότι ο κ Τσοχατζόπουλος , στην υπερασπιστική του γραμμή επικαλείται συνέχεια το ΚΥΣΕΑ! Και ήξεραν... οι σύντροφοι και κάλυπταν το Άκη και τον κάθε Άκη! Δεν είναι λοιπόν δυνατόν να δεχτούμε τον ¨μονομάχο Άκη στην αρένα", βορά των λιονταριών της προεκλογικής τους σκοπιμότητας! Συνοδοιπόροι του ήταν τόσα χρόνια. Μαζί στα κότερα, μαζί στα σκυλάδικα, μαζί στις βρώμικες δουλειές! και όπως λέει και ο λαός μας << το ψάρι βρωμάει απ' το κεφάλι >> και το ¨κεφάλι" δεν ήταν σίγουρα ο Άκης.
Τάσος Καβαλλιεράτος. 

http://vlahatasamis.blogspot.com




ΙΔΟΥ ΤΟ ΚΥΣΕΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ. 

ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΣΗΜΙΤΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ κλπ. .............

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΑΠΟ  ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΡΕΤΖΑΤΟ!

Λέτε να τους παρέσυρε ο δαιμόνιος Άκης; Βρε τα καημένα.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Απριλίου 16, 2012
Αυτούς φέραμε πάλι για να κυβερνήσουν. Αυτή είναι η δύναμη της διαπλοκής. Πρέπει επιτέλους να δώσουμε ένα τέλος στην δικτατορία των διεφθαρμένων. Δείτε αυτό που δεν θα σας δείξει κανένα ΜΜ"Ε" της διαπλοκής.

20120416-194939.jpg

20120416-195109.jpg
POROSNEWS....!ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΦΕΙΣ,, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΩ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ.
..μολις τελειωσουνε με τις θεατρικες εκλογες θα ειναι ελευθερος ο Ακουλης, δεν ακουσες πως τους ετοιμαζε πανιγυρι και τον προλαβανε οι Γερμανοι το σφιριξαν στον Μπεννυ ...βουλωστε τον!!!!!!!! Καπνος μοναχα ....που ειναι η φωτια...Ακη πες αλευρι....ο Γιαννος, ο Μιχαλης, ο Κωστας, ο ΓΑΠ κλπ κλπ σε γηρεθει!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ GAMOTO!! KAI PHGAN NA ME PEISOYN NA TOYS PSHFISO TORA!




  • χαχαχαχαχαχα ΤΥΧΑΙΟ δεν νομιζωωωωωωωωωωωω! ναι καλα!

    Με την εφαρμογή του νόμου " περι μη ευθύνης υπουργών ???? " τα περισσότερα αδικήματα έχουν ήδη παραγραφεί . Οσο γι αυτά που έμειναν, ας έναι καλά οι μεγαλοδικηγόροι και η διαπλοκή. Σε μερικούς μήνες θα είναι ελεύθερος και θα απειλεί με μυνήσεις όσους τον συκοφάντησαν ??????

    Δυστυχώς δεν είναι τίποτε αλλο από ένα ακόμα προεκλογικό πυροτέχνημα. Όσο η νομοθεσία δεν αλλάζει όλα αυτά αποτελούν μονο κινήσεις εντυπωσιασμού για τους ιθαγενείς ψηφοφόρους. 


    Αυτος δεν φευγει γιατι ερεται ο νομος του Αρειου Παγου. Ανα πασα στιγμη ο νομος ερεται. Αλα ακομα κε αν την βγαλει καθαρη που δεν νομιζω, θα πρεπει να επιστρεψη χρηματα στο δημοσιο. Δεν ειναι ετσι ευκολα τα πραγματα, ασε που αν τον αφηναν ελευθερο κινδυνευη η ζωη του. 
     Ακόμα και αν αλλάξει ο νόμος δεν μπορουν αυστηρότερες διατάξεις να έχουν αναδρομική ισχύ. Αλλά ας μη γελιόμαστε δεν προκειται να τον αλλάξουν, ο ένας καλύπτει τον άλλο. Η ζωή του σίγουρα κινδυνεύει αν σπάσει την ΟΜΕΡΤΑ . 

    θα κάνει λίγες διακοπές ,,προσ όφελος του κόμματος ,ότι άρχισε η κάθαρση,και μετά τις εκλογές τα κεφάλια μέσα!! (οπώς τα υπολογίζουν)εκτός αν οι εκλογές τους τιμωρήσουν! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου