Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΑΓΙΟΝ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ΑΥΡΙΟ!

Χριστιανοί στην Αγία Γη προσεύχονται Μεγάλο Σάββατο της Ανάστασης

Καθολική πιστοί παρακολουθούν μια πομπή κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Σαββάτου μέσα στην Εκκλησία του Παναγίου Τάφου, παραδοσιακά πιστεύεται ότι είναι ο τόπος ταφής του Ιησού Χριστού, στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, Σάββατο, 7 Απριλίου 2012.
Bernat Armangue
Καθολική πιστοί παρακολουθούν μια πομπή κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Σαββάτου μέσα στην Εκκλησία του Παναγίου Τάφου, παραδοσιακά πιστεύεται ότι είναι ο τόπος ταφής του Ιησού Χριστού, στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, Σάββατο, 7 Απριλίου 2012.
Έλληνες Ορθόδοξοι πιστοί παρακολουθούν μια τελετή εσπερινός μέσα στην Εκκλησία του Παναγίου Τάφου, παραδοσιακά πιστεύεται ότι είναι ο τόπος ταφής του Ιησού Χριστού, στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, το Σάββατο 7, Απριλίου, 2012. Ένας Χριστιανός προσεύχεται λάτρης μέσα στην Εκκλησία του Παναγίου Τάφου, παραδοσιακά πιστεύεται ότι είναι ο τόπος ταφής του Ιησού Χριστού, στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, Σάββατο 7 Απριλίου, 2012. Συρίας Ορθόδοξοι πιστοί γιορτάζουν μια μάζα μέσα στην Εκκλησία του Παναγίου Τάφου, παραδοσιακά πιστεύεται ότι είναι ο τόπος ταφής του Ιησού Χριστού, στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, Σάββατο, 7 Απριλίου του 2012. Χριστιανός προσκυνητές προσεύχονται στον Χρίσμα πέτρα μέσα στην Εκκλησία του Παναγίου Τάφου, παραδοσιακά πιστεύεται ότι είναι ο τόπος ταφής του Ιησού Χριστού, στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, το Σάββατο, 7 Απριλίου του 2012. Καθολικού κλήρου παραστεί σε πομπή κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Σαββάτου μέσα στην Εκκλησία του Παναγίου Τάφου, παραδοσιακά πιστεύεται ότι είναι ο τόπος ταφής του Ιησού Χριστού, το Σάββατο, 7 Απριλίου 2012. Καθολική προσεύχεται κλήρου κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Παρασκευής μέσα στην Εκκλησία του Παναγίου Τάφου, παραδοσιακά πιστεύεται ότι είναι ο τόπος ταφής του Ιησού Χριστού, την Παρασκευή 6 Απριλίου 2012. Ένας καθολικός πιστός παύσεις μετά τη συμμετοχή τους σε καλή πομπές Παρασκευή μέσα στην Εκκλησία του Παναγίου Τάφου, παραδοσιακά πιστεύεται ότι είναι ο τόπος ταφής του Ιησού Χριστού, Παρασκευή, 6 του Απριλίου 2012. Η Ελληνική Ορθόδοξη μοναχή κάνει μια κορδέλα παλάμη πριν παραστεί σε τελετή εσπερινός μέσα στην Εκκλησία του Παναγίου Τάφου, παραδοσιακά πιστεύεται ότι είναι ο τόπος ταφής του Ιησού Χριστού, στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, το Σάββατο, 7 Απριλίου, 2012.
Περισσότερες ειδήσεις
Χιλιάδες χριστιανοί συγκεντρώθηκαν κοντά στην Εκκλησία των Ιεροσολύμων, του Παναγίου Τάφου για το Πάσχα και το Σάββατο διαδήλωσαν στην πομπές γεμάτο με την παράδοση, που αναλαμβάνουν εκ περιτροπής για να προσευχηθούν στον τόπο όπου πιστεύουν ότι ο Ιησούς σκοτώθηκε και θάφτηκε.
Μεγάλο Σάββατο είναι μια ημέρα περισυλλογής και αναμονής για πολλούς χριστιανούς, οι οποίοι πιστεύουν ότι ο Ιησούς σταυρώθηκε την Παρασκευή και αναστήθηκε από τους νεκρούς την Κυριακή.
"Αυτή η ημέρα είναι πολύ σημαντική για εμάς. Είναι ο χρόνος αναμονής για τη μεγάλη γιορτή της Ανάστασης,» είπε ο πατέρας του Ιμπραήμ Shomali, ένας Παλαιστίνιος χριστιανός ιερέας από την κοντινή πόλη της Μπέιτ Jala.
Χιλιάδες διαδήλωσαν στα πλακόστρωτα παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ το Σάββατο το πρωί.
Οδηγήθηκαν από παλαιστινιακές φρουρούς στα μαύρα κοστούμια πλούσια κεντημένο με χρυσό, που ολοκληρώνεται με κόκκινο rimless καπέλα. Οι σφυροκόπησε ρυθμικά επιτελείων τους στο έδαφος καλντερίμια, παρέχοντας ένα beat για τους πιστούς μέχρι τον Μάρτιο. Οι φρουροί, "Qawwasin" στα αραβικά ή «Marksmen" στα αγγλικά, είναι ένα κατάλοιπο απομείνει από τη στιγμή που οι Μουσουλμάνοι Οθωμανική αποκλειστεί στους Αγίους Τόπους, ο Πατέρας είπε Shomali.
Σύμφωνα με μια σειρά παραδόσεων έχει καθιερωθεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια διαμονής μεταξύ των διαφόρων χριστιανικών αιρέσεων και συνεχώς μεταβαλλόμενο της περιοχής αρχόντων, η Qawwasin πορεία στο κεφάλι του Μεγάλου Σαββάτου πομπή. Η δουλειά τους ήταν να προστατεύσουν πρώην καθολικός πατριάρχης της Ιερουσαλήμ. Τώρα, αυτό είναι ένα εθιμοτυπικό ρόλο.
Ακολούθησαν Φραγκισκανών μοναχών στο απλό καφέ ρόμπες, κληρικοί σε μαύρο ένδυμα, και τότε λαϊκοί.
Οι πιστοί συγκεντρωθεί για προσευχή στον Πανάγιο Τάφο, το οποίο πολλοί Χριστιανοί πιστεύουν ότι χτίστηκε στο χώρο όπου ο Ιησούς σταυρώθηκε και ενταφιάστηκε.
"Αυτό είναι το μέρος όπου ο Ιησούς είναι στον τάφο του, αυτός είναι ο τόπος, ένας μαγνήτης του κόσμου», δήλωσε ο Jim Carnie λάτρης της Νέας Υόρκης, της Νέας Υόρκης. "Η δύναμη αυτού του τόπου, να είναι εδώ, πρέπει να βιώσει».
Το Πανάγιο Τάφο είναι ένα συγκρότημα που μοιάζει με σπηλιά δωμάτια, διαδρόμους εκκαθάρισης, μια ραγδαία αύξηση θολωτή οροφή, και περίτεχνες διακοσμήσεις, παράλληλα με τα σπασμένα έπιπλα.
Διαφορετικά, συχνά αντίπαλες, χριστιανικών αιρέσεων ελέγχουν διάφορα μέρη του Τάφου, και δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν για την επισκευή και συντήρηση σε ορισμένες περιοχές.
Καθολικοί και Προτεστάντες ομάδες που τηρούν το Γρηγοριανό ημερολόγιο πήρε στροφές προσεύχονται στον Πανάγιο Τάφο το Σάββατο.
Ανατολική Ορθόδοξη εκκλησίες και άλλους που ακολουθούν το παλαιότερο Ιουλιανό ημερολόγιο θα σηματοδοτήσει το Πάσχα μία εβδομάδα από τώρα.
Σε μια υπηρεσία απόγευμα στη Βηθλεέμ, κληρικοί φορούσαν λευκά φορέματα και Παλαιστινίων προσκυνητών πραγματοποιήθηκε κεριά στο ναό της Γέννησης, που χτίστηκε επί τόπου πιστεύεται ότι είναι ο τόπος γέννησης του Ιησού. Χριστιανών Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας πραγματοποίησε επίσης μια αγρυπνία.
Η Μεγάλη Εβδομάδα Επετείους Ολοκληρώνονται αύριο Κυριακή του Πάσχα. Η Λατίνο Πατριάρχη, ο κορυφαίος αξιωματούχος της Ρωμαιοκαθολικής στους Αγίους Τόπους, θα αρχίσει επίσημα με τον Πανάγιο Τάφο και να οδηγήσει Πάσχα μάζα. Προτεστάντες θα κρατήσει το δικό τους το πρωί του Πάσχα υπηρεσιών εκτός τειχών Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ στον τάφο Κήπος, που ορισμένοι χαρακτηρίζουν ως τον τόπο της ταφής του Ιησού ».
Η Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ θα φιλοξενήσει ένα συνονθύλευμα των χριστιανικών μαζών και εκδηλώσεις μνήμης την Κυριακή, καθώς οι πιστοί από την Ανατολική Ορθόδοξη εκκλησίες σηματοδοτήσει την αρχή της Μεγάλης Εβδομάδας ταυτόχρονα ότι οι Καθολικοί και Προτεστάντες γιορτάσουν το τέλος της Μεγάλης Εβδομάδας.
Υπάρχουν περίπου 110.000 Αράβων Χριστιανών στους Αγίους Τόπους, μαζί με χιλιάδες χριστιανικές ξένων εργατών, των αιτούντων άσυλο, και ρωσόφωνους μετανάστες.
Συνοδεύονται από δεκάδες χιλιάδες Χριστιανοί προσκυνητές έξω από την περιοχή που συρρέουν στην Ιερουσαλήμ και τους Αγίους Τόπους για το Πάσχα τελετές.
Associated Press συγγραφείς Diaa Hadid και Ντάνιελ Estrin συνέβαλαν σε αυτή την έκθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου