Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Βραζιλία: Κανίβαλοι έτρωγαν γυναίκες για να μειώσουν τον πληθυσμό



Φρίκη έχει προκαλέσει στη Βραζιλία η είδηση ότι τρία άτομα σκότωναν αθώες γυναίκες και στη συνέχεια τις έτρωγαν. Ο λόγος; Πίστευαν πως με αυτό τον τρόπο εξαγνιζόντουσαν τα πνεύματά τους και έσωζαν τον πλανήτη από τον υπερπληθυσμό.

Βραζιλία: Κανίβαλοι έτρωγαν γυναίκες για να μειώσουν τον πληθυσμό
Πίσω από αυτή την υπόθεση που έχει παγώσει τους κατοίκους της Γκουαρανιούνς, στη βορειοανατολική χώρα κρύβονται ένας άνδρας και μία γυναίκα, οι οποίοι συνελήφθησαν.
Πρόκειται για τον Ζόρζε ντα Σιλβέιρα, 51 ετών, την Ιζαμπέλ Πιρές, 51 ετών και τηΜπρούνα ντα Σίλβα, 25 ετών, οι οποίοι είχαν δημιουργήσει μία σέκτα που ονόμαζαν «Καρτέλ» με σκοπό να εξαγνίσουν τον κόσμο και να μειώσουν τον πληθυσμό. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας, Ντεμόκριτο Ονοράτου οι δράστες είχαν σκοπό να σκοτώνουν τρεις γυναίκες το χρόνο.
«Οι σχέσεις ενός σχιζοφρενούς»

Τα φρικιαστικά σχέδιά τους, αλλά και η δράση τους ήταν «κρυμμένα» στις σελίδες ενός βιβλίου, με τίτλο «Οι σχέσεις ενός σχιζοφρενούς» γραμμένο από τα χέρια που βάφτηκαν με αίμα του ντα Σιλβέιρα. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας, ο δράστης είχε πανεπιστημιακό δίπλωμα και μαύρη ζώνη στο καράτε.
Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε ότι «οι τρεις έτρωγαν σάρκες των θυμάτων τους για τον εξαγνισμό του πνεύματός τους».
Δύο γυναίκες θαμμένες στο σπίτι των κανίβαλων
Οι σοροί δύο γυναικών που είχαν εξαφανιστεί πρόσφατα βρέθηκαν θαμμένοι στον κήπο του σπιτιού που διέμεναν οι τρεις κανίβαλοι. Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί πρόκειται για της Αλεξάντρα Φάλκαο, 20 ετών και τη Ζιζέλε ντα Σίλβα, 30 ετών. Και οι δύο είχαν επισκεφθεί το σπίτι των υπόπτων πριν να εξαφανιστούν.
Ωστόσο, το σπίτι των κατηγορούμενων έγινε παρανάλωμα του πυρός από τους οργισμένους κατοίκους που του έβαλαν φωτιά.
«Ψάρευαν» μπέιμπι σίτερ για να τις σκοτώσουν
Οι κανίβαλοι προσέλκυαν θύματα ζητώντας μπέιμπι-σίτερ, προσφέροντας δήθεν ικανοποιητική αμοιβή.
Μάλιστα, την επιλογή των στόχων τους δεν την έκαναν οι ίδιοι. Σύμφωνα με τον Ονοράτου, «ένα πνεύμα τους έλεγε ότι ήταν κακοί άνθρωποι», με αποτέλεσμα να προχωρούν στις αποτρόπαιες πράξεις τους.
Άλλος αξιωματούχος της αστυνομίας είπε ότι οι ύποπτοι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν άλλη μια γυναίκα σε γειτονική πόλη, ενώ οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρχουν κι άλλα θύματα
Η μια από τους τρεις υπόπτους, η Μπρούνα ντα Σίλβα, ομολόγησε ότι γνωρίζει το όνομα μιας γυναίκας που η ομάδα πιστεύεται ότι δολοφόνησε το 2008, της Τζέσικας Περέιρα, στη γειτονική πόλη Ολίντα. Ένα κορίτσι πέντε ετών που βρέθηκε με την τριάδα πιστεύεται ότι είναι κόρη του θύματος. Το παιδί τέθηκε υπό την προστασία δικαστή αρμόδιου για υποθέσεις ανηλίκων ώσπου να βρεθεί ανάδοχη οικογένεια, ανέφερε η αστυνομία.
Η αστυνομία εντόπισε τους υπόπτους από έναν λογαριασμό της πιστωτικής κάρτας μιας αγνοούμενης με συναλλαγές που είχαν γίνει αφού είχε εξαφανιστεί. Κάμερες ασφαλείας σε καταστήματα όπου έγιναν οι αγορές είχαν καταγράψει τα πρόσωπα των υπόπτων.
Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με ένα στη σελίδα του Newsbomb.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου