Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Παύλος Παπαδάτος - ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


"Σίγουρα μπορούμε!"
 http://www.e-kefalonia.net/wp-content/uploads/2012/04/DSC_0134.jpg
 Μήνυμα του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Παύλου Παπαδάτου
Φίλες και φίλοι Κεφαλονίτες και Ιθακήσιοι,
Δεν υπάρχει αμφιβολία πως σήμερα ζούμε τις μελανότερες οικονομικές σελίδες της ιστορίας μας. Μαζί με τη χώρα που βυθίζεται στο οικονομικό χάος, βυθιζόμαστε και όλοι εμείς. Η φωνή της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης μας έχει σταματήσει να ακούγεται και μέσα και έξω από τη Βουλή. Έχουμε καταντήσει απλοί θεατές των εξελίξεων.

Σε λίγες ημέρες θα κληθούμε να επιλέξουμε τον υποψήφιο βουλευτή που θέλουμε να μας εκπροσωπήσει στην ελληνική Βουλή. Ένας εξ αυτών είμαι και εγώ, που όπως γνωρίζετε μου έκανε την τιμή η ΝΔ να διεκδικήσω την ψήφο σας ώστε να σας εκπροσωπήσω στην ελληνική Βουλή.
Σίγουρα δεν αρκεί να είναι κάποιος φίλος, γνωστός, ή συγγενής για να του εμπιστευθούμε την ψήφο μας, γιατί δεν θα εκπροσωπήσει μόνον εμάς. Θα εκπροσωπήσει, την Κεφαλονιά μας, την Ιθάκη μας, τη χώρα μας και κυρίως το μελλόντων παιδιών μας.
Περιθώρια λανθασμένων επιλογών δεν υπάρχουν, γιατί οι λανθασμένες επιλογές οδήγησαν τη χώρα μας έως εδώ. Από εμάς εξαρτάται λοιπόν αν θα βάλουμε τη χώρα και τα νησιά μας σε δυναμική τροχιά άνθισης ή αν θα τα αφήσουμε στην τροχιά της παρακμής και της ερήμωσης.
Σήμερα, σας ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας, μόνο αν πιστεύετε ότι η κοινωνική, η ακαδημαϊκή και η επαγγελματική μου διαδρομή αποτελούν κάποια μορφή εγγύησης για τη δυνατότητά μου να ανταποκριθώ στις σημερινές δύσκολες και πολύ απαιτητικές υποχρεώσεις ενός βουλευτή, που σίγουρα δεν εξαντλούνται σε ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.
Τελειώνοντας, θα ήθελα να εγγυηθώ σε όλους σας ότι: Αν με επιλέξετε να σας εκπροσωπήσω στο ελληνικό κοινοβούλιο, όχι μόνο θα ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη που μου δείξατε, όχι μόνο θα διεκδικήσω μαζί σας κάθε δίκαιο αίτημά σας, αλλά και η φωνή της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης μας θα ακουστεί ξανά και αυτή τη φορά θα ακουστεί πολύ δυνατά.
Ειλικρινής


Παύλος Παπαδάτος


Υ.Γ.:  Αν με συναντήσετε στον δρόμο ή μου τηλεφωνήσετε και μου ευχηθείτε καλή επιτυχία, θέλω να ξέρετε ότι θα είναι για μένα μεγάλη ηθική στήριξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου