Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ Κ. ΣΑΜΑΡΑ


Αγαπητέ πρόεδρε


Η απόφαση σου η  τελευταία να  επιλέξεις το  Παπαδάτο  κι αυτούς που επέβαλλε ο νυν Δήμαρχος Κεφαλονιάς  ,και να  διαγράψεις τρια ιστορικά στελέχη της παράταξης μας πιστεύω ότι υπόγραψες τη θανατική  καταδίκη της Νέας Δημοκρατίας στη Κεφαλονιά.
    Λυπαμαι και ντρέπομαι για το χώρο που αγωνίστηκα από νέος και που βλέπω πως  τον γκρεμίζεις εσύ. Όταν σε   είδα αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας  είπα << Ο Σαμαράς γύρισε για τα καλά στη Ν.Δ. Θα τη στηρίξει . Θα της σταθεί. >>     Αν και πολλές φορές είδα πως ευνοούσες μονάχα τα παλιά στελέχη της ΠΟΛ.ΑΝ. ήθελα να πιστεύω στο ότι στηρίζεις όλο το κομμα. Αν και πολλές φορές είδα πως άξια στελέχη μας με  μεγάλη πορεία πολιτική τα έβαλες στην άκρη και ευνόησες μόνο δικούς σου, έλεγα πως  κάνω  λάθος και πως θα αγωνιστείς για όλο το κόμμα . Όμως   κουβαλάς τη <<Πολιτική Άνοιξη>> μόνιμα  μέσα σου . Κουβαλάς και το σπόρο της καταστροφής της ιστορικής μας παράταξης της Νέας Δημοκρατίας.Άλλη μια επιβεβαίωση είναι και η  απόφαση σου για τους υποψήφιους στη Κεφαλονιά.
        Για μια ακόμα φορά γκρεμίζεις  τη πολιτική μας παράταξη . Μας σκόρπισες στους τέσσερις ανέμους . Εμεις εδώ έχουμε χύσει ιδρώτα , έχουμε κάμει αγώνες κι αγώνες . Βγάλαμε τον Παρίση μια δυο τρεις . Τώρα   ήθελα να΄ ήξερα τι σε έκαμε και   ενώ από πριν  από το Πάσχα είχαμε κλείσει το ψηφοδέλτιο μας , το αλλαξες και μάλιστα με το χειρότερο τρόπο. Κρυφά  κι ύπουλα  μας επέβαλλες με  το έτσι θέλω ανθρώπους που ΔΕ μας εκφράζουν.  Που ΔΕ θα ψηφίσουμε . Φαντάζομαι  ότι θα ξέρεις πως από δω και  πέρα  οι δρόμοι μας ΧΩΡΙΖΟΥΝΕ  . Εμεις ΔΕ θα στηρίξουμε ΚΑΝΕΝΑ από αυτούς που  θέλεις εσύ και  όσοι πίσω από σένα  κάνουνε κουμάντο στο χώρο μας και που κινιούνται  στα  παρασκήνια. Έκαμες  ένα μοιραίο και τραγικό λάθος . Καλά τα κατάφερες .
            Κράτα τη κουβέντα μου που στη λέω με λύπη . Έβαλες βούτυρο στο ψωμί του ΠΑΣΟΚ . Κάτσε και φάτο τώρα με τους δικούς σου . Στο δρόμο αυτό θʼα σαι μονάχος σου .

 
Ένας  Νεοδημοκράτης Κεφαλονίτης  που αγωνιζόταν έντιμα και με  όλη τη ψυχή του Δημοκρατία

KAI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου