Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Τα συν - πλην του Κώστα Ζαπάντη.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΚΑΙ  ΜΕΣΩ  ΣΑΜΗΣ!! ( ΒΛΑΧΑΤΑ ΣΑΜΗΣ)

 του Κώστα Ζαπάντη
ΠΛΗΝ: Ο αγόμενος και φερόμενος κ. Αντώνης Σαμαράς. Όταν δεν μπορεί να αντισταθεί στις πιέσεις για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του κόμματος του στην Κεφαλονιά, σε μια ελληνική άκρη, είναι δυνατόν να αντισταθεί στους κινδύνους, στις πιέσεις των μεγάλων συμφερόντων κατά της χώρας;
ΣΥΝ: Η Ελλάδα που σε μια δύσκολη φάση της ιστορίας της της έτυχε να κυβερνάται από καρικατούρες της ιστορίας, τον Κωστάκη Καραμανλή, τον Γιωργάκη Παπανδρέου, τον Αντωνάκη Σαμαρά, τη Ντόρα, παιδιά, ανήψια και εγγόνια των πολιτικών του χθες που συνεπικουρούνται από Γερμανοθρεμένους Τραπεζίτες, ανιστόρητα όντα, άτομα της ιστορικής άγνοιας.
ΣΥΝ: Οι Έλληνες της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης, του φιλότιμου και της συνείδησης. Οι Έλληνες που θα ξαναχτίσουν την πατρίδα τους από την αρχή. Αυτή τη φορά με τις δικές τους δυνάμεις, αφού πρώτα καθαρίσουν το λογαριασμό τους με αυτούς που τους οδήγησαν σε αυτή την ανυποληψία, στη φτώχεια, σε αυτή τη κατάντια.
ΠΛΗΝ: Ο Πέτρος Αλιβιζάτος γιατί όταν μπορούσε δεν απονεύρωσε το σύστημα που σήμερα κατέχει το Δήμο Κεφαλονιάς. Το ανέχθηκε, δεν έκλεισε την κερκόπορτα. Επέτρεψε στους καταληψίες να μπουν στη Νέα Δημοκρατία. Έδωσε τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γίνουν νοικοκυραίοι. Σιώπησε όταν δεν έπρεπε.
ΣΥΝ: Ο Πέτρος Αλιβιζάτος γιατί διέσωσε την αξιοπρέπεια του αποσύροντας μια υποψηφιότητα που έπαψε να έχει πλέον αξία σε ένα κόμμα που δεν σέβεται τον εαυτό του και την ιστορία του. Ο Πέτρος Αλιβιζάτος δεν φεύγει ηττημένος γιατί η μάχη δεν δόθηκε ποτέ, αλλά θα δοθεί στο μέλλον, σε τόπο που ο εχθρός δεν θα μπορεί πια να κρυφτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου