Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΑΘΛΗΤΙΚΑ


Δίψα για ένα εισιτήριο του τελικού Κυπέλλου

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" προκειμένου να προμηθευτεί εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Εντολή Μαρινάκη να ανοίξουν κι άλλα ταμεία. Διαβάστε λεπτομέρειες.http://www.sport24.gr

ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΡΕΒΑΝΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΑ,,  ΦΥΣΙΚΑ  ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ 1 ΚΑΙ 3 ΜΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟ FINALFOUR ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!!
ΓΙΑ ΤΟ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.

Πανιώνιος - Ρέθυμνο 74-67

Το "εισιτήριο" για τα ημιτελικά πήρε ο Πανιώνιος, ο οποίος κατάφερε να γυρίσει το ματς απέναντι στο μαχητικό Ρέθυμνο (74-67) και τον εξαιρετικό Ντιόντε Κρίστμας, κάνοντας το 2-0 στη σειρά. Νοκ-άουτ ο Στίβεσον.

Φραγκιάς: "Η πιο ιστορική μέρα του Κολοσσού"

Ευτυχισμένος και με το δίκιο του ήταν ο Βασίλης Φραγκιάς μετά την πρόκριση του Κολοσσού στα ημιτελικά των πλέι οφ. Διαβάστε τι είπε και με ποια λόγια έκανε ο Πρίφτης έναν μίνι-απολογισμό

Καβάλα - Κολοσσός 67-73

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Κολοσσός προκρίθηκε στα ημιτελικά των πλέι οφ, καθώς επικράτησε στο δεύτερο ματς της Καβάλας με 73-67 κι έκανε το sweep (2-0)

Προβληματισμός, προπονητής και... αυτοκριτική

Διαβάστε για όσα προκάλεσε στον ΠΑΟΚ η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό και για την άμεση προτεραιότητα στο θέμα της συνεργασίας με τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Μούλντρο: "Ως ομάδα για 40 λεπτά"

Ο Σαμ Μούλντρο τόνισε πως θα χρειαστεί ο Άρης να παλέψει για 40 λεπτά αν θέλει να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, στον δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων για τον πρώτο γύρο των πλέι οφ.
Παρακολουθείστε ραδιοφωνικά τον αγώνα πόλο ΝΟΑ - Χίου
noa_arxigos.jpg
 
Διαβάστε περισσότερα...ΚΑΙ  ΣΤΟ  ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΛΟ,,Η ΜΕΓΑΛΗ  ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ  ΜΑΣ,,ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ  ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου