Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΔυΝαΤο ΔΝΤ,, και αδύναμους Ελληνές ΘΕΛΟΥΝ!!!!!


...ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΩΝ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

ΠΈΜΠΤΗ, 19 ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2012

Aύξηση των πόρων του ΔΝΤ αναμένει η Λαγκάρντ



Περισσότερες μεταρρυθμίσεις από τις χώρες της Ευρώπης ζήτησε την Πέμπτη η διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε κατά τη διάρκεια της εαρινής συνάντησης του Ταμείου με την Παγκόσμια Τράπεζα.
Η κ. Λαγκάρντ προειδοποίησε ότι «μαζεύονται σύννεφα πάνω από τις οικονομίες τους» και ζήτησε περισσότερες μεταρρυθμίσεις.
Η διευθύντρια του ΔΝΤ τόνισε: «Συνεχίστε την όσμωση της ευρωζώνης και χτίστε πάνω σε αυτή» ενώ υπογράμμισε την ανάγκη μεταρρυθμίσεων για τις ευρωπαϊκές χώρες και «τις οικονομίες στις πατρίδες τους. Πρέπει κανείς να προσέξει να έχουν καλύτερη πρόσβαση οι αγορές τους από τους υπόλοιπους στην περιοχή».
Η κ. Λαγκάρντ αναφέρθηκε επίσης και στις χώρες με χαμηλό εισόδημα, από τις οποίες ζήτησε ότι «πρέπει να διασφαλίσουν ότι θα μπορούν να διαχειριστούν την κατάσταση, ότι θα είναι μικρότερη η βοήθεια και τα εμβάσματα που θα τους δίνουν. Το ΔΝΤ πρέπει σε όλα αυτά να συμμετέχει. Να ενισχύει το τείχος προστασίας. Περιμένω ότι με αυτή τη συνάντηση η δύναμη του πυρός μας θα ενισχυθεί σημαντικά».
Aύξηση των πόρων του ΔΝΤ αναμένει η Λαγκάρντ
ΔΕΙΤΕ  ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ  http://neakefalonia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου