Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

γράφει ο Γεράσιμος Μουρελάτος


 Να καταψηφίσουμε τους υποψήφιους «γλυψιματίες»
 
 
 
 
http://www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/lightbox_full/article/2012_04/mavrogialouros-2012-4-4.jpgΝα καταψηφίσουμε τους υποψήφιους  «γλυψιματίες»
Άρθρο του Γεράσιμου Μουρελάτου

Πριν λίγες ημέρες έγραψα ένα άρθρο με τον τίτλο, «Ποιος είναι ο πλέον κατάλληλος υποψήφιος βουλευτής για τα νησιά μας».
Προσωπικά δεν θα μπορούσα ποτέ να  υποδείξω εγώ σε κανέναν ποιος είναι ο πλέον κατάλληλος ή ποιον πρέπει  να ψηφίσουν οι πολίτες. Μπορώ όμως να πω ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατό  να ψηφίσουμε  νυν ή πρώην  αποτυχημένους βουλευτές, ιδίως αυτούς  που ανασύρθηκαν  από την ναφθαλίνη για να συνεχίσουν να προσφέρουν στα νησιά μας, όπως και στο παρελθόν, το απόλυτο μηδέν.


Προσωπικά πιστεύω ότι βουλευτές και κυβερνητικά στελέχη που συμμετείχαν στην κυβέρνηση που κατέστρεψε την χώρα, όχι μόνο θα πρέπει  να καταψηφιστούν αλλά θα πρέπει να σταματήσουν να μας εκνευρίζουν με τα καμώματά τους.

Είναι αδιανόητο να μας έχουν στείλει στα τάρταρα της αβύσσου είτε με την ανικανότητά τους, είτε με τις πράξεις τους και εμείς να τους ανεχόμαστε. 
Δεν είναι δυνατό να κυκλοφορούν ανάμεσά  μας «ελεύθεροι και κορδωμένοι». και με περισσή θρασύτητα  να διαδίδουν ότι θα φτιάξουν και τα ψηφοδέλτια του κόμματός τους στα μέτρα τους ώστε να εκβιάσουν ξανά την ψήφο μας.
Η Κεφαλονιά δεν χρειάζεται δοτούς πολιτικούς νάνους, που εξαφανίζονται όταν το κόμμα τους  βρίσκεται πίσω στις δημοσκοπήσεις  και ξετρυπώνουν σαν τα σαλιγκάρια  μόλις βρεθεί μπροστά.

Αν διέθεταν  λίγη αξιοπρέπεια θα έπρεπε προ πολλού να είχαν αποσυρθεί και όχι να προσπαθούν να καθίσουν στο σβέρκο μας ξανά  με νύχια και δόντια και προ παντός  με γλείψιμο.


Κάποιοι άλλοι θα πρέπει επίσης  να αντιληφθούν ότι οι Ιθακήσιοι και οι Kεφαλλονίτες δεν τους έστειλαν στην βουλή για να υπογράφουν μνημόνια και νόμους που αναγκάζουν τους ανθρώπους να αυτοκτονούν. Δεν τους έστειλαν στη βουλή για να είναι πειθήνια όργανα του κόμματος.

Τους έστειλαν στην βουλή για να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα του έθνους και για να κάνουν ένα καλό στον τόπο τους. Αυτοί δεν έκαναν ούτε το ένα ούτε το άλλο. Και απλά αρκούνται στον τίτλο του «καλού παιδιού» και πιστεύουν ότι η Κεφαλονιά θα δει άσπρη μέρα επειδή αυτοί είναι «καλά παιδιά». 
Η Κεφαλονιά όμως δεν έχει ανάγκη από κομματικούς καντηλανάφτες θνησκόντων κομμάτων. Έχει ανάγκη από ανθρώπους με φρέσκες ιδέες που θα μπορέσουν, αν μη τι άλλο, να φέρουν μια πνοή και ελπίδα ανάπτυξης στα νησιά μας. 
Ας μας αφήσουν λοιπόν στην ησυχία μας και ας αφήσουν κάποιους άλλους να κάνουν την δουλειά αφού οι ίδιοι ήταν και είναι ανίκανοι να κάνουν.

Γεράσιμος Μουρελάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου