Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Προσοχη ΙΟΣ στο Internet σας λεει οτι ειστε Παιδοφιλοι...



Αν κάποια στιγμή η οθόνη του υπολογιστή σας μπλοκάρει και εμφανιστεί full screen το παρακάτω μήνυμα μην πανικοβληθείτε και κυρίως μην σπεύσετε να πληρώσετε επ ουδενί τα 100 ευρώ. Πρόκειται για έναν ιό που έχει δημιουργήσει αναστάτωση σε χιλιάδες χρήστες. Σκεφτείτε λοιπόν εκεί που δουλεύετε στο γραφείο σας, με τον υπολογιστή σας ενδεχομένως σε κοινή θέα να εμφανιστεί μήνυμα ότι... έχετε επισκεφτεί σελίδα με παιδοφιλικό υλικό ή σελίδα με τρομοκρατικό περιεχόμενο. Δεδομένου δε ότι το πληκτρολόγιο απενεργοποιείται και η οθόνη μπλοκάρει οριστικά με αυτό το μήνυμα τα πράγματα γίνονται πιο πιεστικά.

Όσοι προσεβλήθησαν από τον …ιό της παιδοφιλίας (αν δεν την πάτησαν πληρώνοντας με προπληρωμένη κάρτα 100 ετρώ) και τηλεφώνησαν στο σώμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος διαπίστωσαν ότι το πρόβλημα είναι γνωστό στην Αστυνομία που προσπαθεί να εντοπίσει τα ηλεκτρονικά ίχνη των απατεώνων.

Το μεγαλύτεροζήτημα δημιουργείται στους υπολογιστές κοινής χρήσεως στις δημόσιες ή ιδιωτικές υπηρεσίες όπου το «νέο» ότι ο « τάδε υπολογιστής μπλοκαρίστηκε από το σώμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος για διακίνηση υλικού παιδοφιλίας» ταξιδεύει πολύ πιο γρήγορα από την πραγματικότητα της απάτης του ιού. Ψυχραιμία και antivirus…
phgh http://news24gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου