Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Kυκλοφόρησε η ηλεκτρονική μορφή του 32ου τεύχους του «Κefalonitis Magazine»


Kυκλοφόρησε η ηλεκτρονική μορφή του 32ου τεύχους του «Κefalonitis Magazine»
09.02.2002… Τότε ήταν που ξεκινήσαμε. Και ήδη πέρασαν 10 χρόνια!!!
Ακολούθησαν πολλά βήματα, κάποια πιο γοργά και άλλα πιο σταθερά. Πάντα, κινήσεις με πολύ αγάπη για την Κεφαλονιά μας, που έδωσαν αρκετές νέες πρωτοβουλίες. Μια από αυτές και το περιοδικό που κρατάτε στα χέρια σας. Αυτό που σε αυτό το τεύχος συμπληρώνει 5 χρόνια, από εκείνο τον Απρίλη του 2007 στον οποίο δειλά δειλά υλοποιήσαμε την πρώτη έκδοσή του.
Ήταν ένα μεγάλο τόλμημα, το οποίο όμως γρήγορα οι χιλιάδες αναγνώστες του αγκαλιάσατε με ιδιαίτερη θέρμη, κάνοντάς μας να συνεχίσουμε, παρά τις όποιες δυσκολίες μιας τέτοιας έκδοσης.
Όπως κάθε ιδέα, έτσι και ο «Kefalonitis» ξεκίνησε από λίγους. Δύο άτομα για την ακρίβεια… Σιγά σιγά γίναμε ομάδα, καθώς ήρθαν αρκετοί άνθρωποι κοντά μας, επιθυμώντας να προσφέρουν. Μπορεί να γίναμε αρκετοί, μα ποτέ δεν πάψαμε να είμαστε παρέα. Να δηλώνουμε ερασιτέχνες και αθεράπευτοι εραστές της ιδέας του «Κεφαλονίτη». Και γι’ αυτό συνεχίζουμε!
Παραμένοντας σταθεροί στην ιδέα με την οποία ξεκινήσαμε, όσοι συνεργαζόμαστε για την έκδοση του «Κεφαλονίτη» αντιμετωπίζουμε το περιοδικό ως χόμπυ, συνεισφέροντας εκτός από τον προσωπικό χρόνο μας αρκετές φορές και οικονομικά, ώστε να εκδίδονται σε μόνιμη βάση τουλάχιστον 6.000 αντίτυπα, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα και την ποσότητα της έκδοσης και με στόχο τη μέγιστη δυνατή πληρότητά της.
Πλέον, ο «Kefalonitis» είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Πλέον,  με συνεχείς εκδηλώσεις, παρουσία ανάμεσα στον κόσμο, με στόχο να μαθαίνουμε για την Κεφαλονιά και τους ανθρώπους της, αλλά και να μπορούμε να βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής μας.
Σε κάθε περίπτωση, οφείλουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους όσους όλα αυτά τα χρόνια βοήθησαν, συνεργαζόμενοι με το περιοδικό, προσφέροντας προσωπική εργασία, το χρόνο τους,
αλλά και εμπιστευόμενοι την διαφημιστική τους προβολή σε αυτό. Σε όλους τους συνεργάτες, παλιούς και νέους, χωρίς τους οποίους η έκδοση δεν θα ήταν εφικτή.
Πλέον, το kefalonitismagazineαποτελεί κομμάτι της καθημερινότητάς μας, με συνεχείς προσπάθειες για βελτίωση, αλλά και νέες προκλήσεις. Μια από αυτές και ο νέος σχεδιασμός του τεύχους που κρατάτε
στα χέρια σας. Η επόμενη; …
Τα καλύτερα έρχονται!!!
Ανδρέας Δεμπόνος


Πηγή: http://mykefalonia.com


Διαβάστε το τεύχος από εδώ:
http://server.mykefalonia.com/kmag/32/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου