Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ KEFALONIAPRESS.GR

1 σχόλιο:

  1. … «Ο κ. Μανιάτης ανέφερε επίσης ότι στόχος της Πολιτείας είναι, στο πλαίσιο της διαφάνειας που επιβάλει η νομοθεσία, να υπάρξει κατά το δυνατόν ελληνοποίηση των ερευνών,»…

    Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί αυτό το όψιμο ενδιαφέρον για Ελληνοποίηση των ερευνών όταν ενώ υπήρχαν θετικά στοιχεία στη περιοχή (όπως και στα Γιάννενα), από την κρατική ΔΕΠ-ΕΚΥ η εταιρία αφού το κωλοβάραγε εκεί στο Μαρούσι για έξι χρόνια και οι μισθοί πέφτανε, το 97΄ διέλυσε και συγχωνεύτηκε με τα ΕΛΠΕ.

    Ποιος βρήκε τα πετρέλαια στο Ιόνιο που προέκυψαν ξαφνικά?
    Έτσι έξυσε κάποιος τα νύχια του και τα βρήκε?
    Γιατί επί είκοσι χρόνια ήταν κουκουλωμένα?

    Η γνωστή Fugro πριν ένα χρόνο μετά από εκείνα τα κολπάκια στο Ληξούρι παρουσίασε σα δική της ανακάλυψη την ύπαρξη υδρογονανθράκων στο Πατραϊκό, από τυχαία ανακάλυψη όταν ερευνούσε το υπέδαφος για τα θεμέλια της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου.
    Αφού είναι έτσι γιατί δεν φαίνεται τώρα να διεκδικεί?

    Ποιες οι σκοπιμότητες του δουλέματος που τρώμε τόσα χρόνια?

    Και καλά στο Αιγαίο μας δημιουργούν υποτίθεται πρόβλημα ΑΟΖ, εδώ τι πρόβλημα υπήρχε όταν μια εξόρυξη θα εύρισκε μια κρατική βιομηχανία με δύο βαρβάτα διυλιστήρια Ασπρόπυργος – Θεσσαλονίκη και δύο μικρά εξαγορασμένα (Αλβανία – Σκόπια) με άνοιγμα σε όλα τα Βαλκάνια από αγορές?

    Τα ΕΛΠΕ (Ελληνικά Πετρέλαια) θα ήταν μία επιχείρηση κολοσσός για την περιοχή και οδηγήθηκε στην ιδιωτικοποίηση και την παράδοσή της στις Βρυξέλες κατά ποσοστό.
    Στην ουσία δεν υπάρχει για τους Έλληνες.

    Έτσι μας έχουν οδηγήσει στη πτώχευση σιγά – σιγά και εμείς τρώμε κουτόχορτο.

    Κύριε Μανιάτη δουλευόσαστε, ή μας δουλεύετε ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή