Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΠΑΝΑΓΗ ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑ ΣΤΟ VLAHATA SAMIS.‏

Μια μικρή συζήτηση ( όσο το επέτρεπε το πρόγραμμά του ) είχα με τον Παναγή Δρακουλόγκωνα, υποψήφιο βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Παραθέτω τα κυριότερα σημεία αυτής.
  
Β.Σ. Τι ήταν αυτό που σας ώθησε να συμμετέχετε στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο;

Π.Δ. O Μιχάλης Χαραλαμπίδης σε πρόσφατη ομιλία του στη Νάουσα, μεταξύ άλλων είπε: «Στο λαό ειδικά τον κομματοποιημένο  που από λαός έγινε πλήθος, αντί πολίτες έγιναν, τους έκαναν κρατίτες, θα αφιερώσω ένα κομμάτι του Διόδωρου - Αλλά (το πλήθος) είχε διαφθαρεί, με δωροδοκίες, εναντίον του κι έτσι είχε στερηθεί την ελευθερία της έκφρασης της γνώμης του εναντίον του κακού- και συμπλήρωσε «Το πρώτο στάδιο της παρακμής, ο προάγγελος της χρεωκοπίας ήταν η κατάργηση της Δημοκρατίας. Η ιστορία και η πολιτική αλλά και οι νόμοι, γραπτοί και άγραπτοι, λένε ότι οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν, να εξοστρακισθούν. Όσοι δολοφόνησαν τα οράματά μας τιμωρούνται. Αυτός είναι ο δρόμος της κάθαρσης και της αναγέννησης».
Πορεύθηκα μέχρι σήμερα στη ζωή μου ως πολίτης και όχι ως κρατίτης, αρνούμενος να «εξαγορασθώ», εργαζόμενος καθημερινά ως μάχιμος δικηγόρος, συμμετέχοντας στην τοπική αυτοδιοίκηση πάντα με πραγματικά ανεξάρτητα ψηφοδέλτια, ενάντια στα επίσημα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Βίωσα, μαζί με την αγωνιζόμενη Ελληνική κοινωνία, τη δολοφονία των οραμάτων μας, το «θάψιμο» του μέλλοντος των παιδιών μου. Μόνη ρεαλιστική πρόταση, που δεν οδηγεί,  απλά, στον εξοστρακισμό των ενόχων, αλλά, συγχρόνως, και στην αναγέννηση της κοινωνίας, την αποκατάσταση, ανθρωποκεντρικά, του διαλυμένου κοινωνικού ιστού, έκρινα ότι είναι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Από τη στιγμή την οποία τα μέλη της κομματικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία και ευχαριστώ βαθύτατα για την τιμή που μου έκαναν, μου πρότειναν να συστρατευθώ και να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο, προφανέστατα, με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα. Κατ’ αυτό τον τρόπο βρίσκομαι τώρα ως υποψήφιος απέναντί σας και απέναντι, για άλλη μια φορά στην κρίση του Κεφαλλονίτικου και Θιακού λαού.
δειτέ ολόκληρη την συνέντευξη στα  http://vlahatasamis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου