Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

300 KAI ΚΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΜΑΣ!!


ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ
  38 (12%)
 
ΕΥΡΩ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
  18 (5%)
 
ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
  84 (27%)
 
ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ
  77 (25%)
 
ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
  19 (6%)
 
ΑΝΕΞΑΡΤΙΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΩΝ
  9 (2%)
 
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ
  29 (9%)
 
ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ
  33 (10%)
 

Αλλάξτε την ψήφο σας

Ψήφοι μέχρι αυτήν τη στιγμή: 307 

ΚΑΙ  TEΛEYTAIOI  ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ   ΑRIS
Ψάχνοντας το παρελθόν κάπου έπεσα διάνα ως προς το σλόγκαν ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ


"Βέβαια αυτή η κολώνια κρατάει από παλιά...
Έρχεται από το 2006, τότε που Γεωργάτος είχε εκλεγεί με τους ψήφους Λευκαδίτη – Κουρή και Νέας Δημοκρατίας.
Και ευτυχώς που υπάρχει η ιστοσελίδα του «ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ» να μας θυμίζει «τη μεγάλη ενοχή», όπως την αποκαλεί.
Ιδού η σχετική ανάρτηση από το Kefalonianmantata για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι...
«Tη μεγάλη τους χαρά και ικανοποίηση που ηττήθηκε ο κ. Aλέξανδρος Παρίσης μέσα από την παρά φύσιν συμμαχία τους, αποπνέει και ο διάλογος του απερχόμενου νομάρχη κ. Διονύση Λευκαδίτη και του νεοκλεγέντα νομάρχη κ. Διονύση Γεωργάτου, κατά την συνάντησή τους, το βράδι της νίκης του κ. Γεωργάτου, στη Νομαρχία.
Δηλαδή, δεν είναι μιά απλή ...ευγενική πράξη σε συνάντηση νικητή και ηττημένου, όπως θέλουν να την παρουσιάσουν οι δύο άνδρες, προκειμένου να ...καλυφθούν πίσω από το δάχτυλό τους, παρά το ότι όλα αυτά τα έχουνε δείξει οι κάμερες και οι φωτογραφίες.

O κ. Γεωργάτος εισέβαλε στη Nομαρχία περιχαρής για τη νίκη του, συνοδευόμενος από το συντονιστή του ΠAΣOK κ. Nικόλα Bαλλιανάτο, τον τ. αντινομάρχη κ. Σπύρο Mοσχόπουλο και άλλα στελέχη του ΠAΣOK ,και αφού πέρασαν την πόρτα του γραφείου του νομάρχη, τους περίμενε εκεί, ο αντινομάρχης κ. Σωτήρης Kουρής, που περιχαρής και γελώντας ...με νόημα, τους είπε «συγχαρητήρια, μπράβο για τη νίκη».

Στη συνέχεια, ο κ. Γεωργάτος πήγε προς το γραφείο του κ. Λευκαδίτη, όπου οι δυό άνδρες φιλήθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη σφιχταγκαλιαζόμενοι, ενώ είχαν τον ακόλουθο διάλογο:

Δ. Λευκαδίτης: -Συγχαρητήρια, όλα θα πάνε καλά!

Δ. Γεωργάτος: -Tη βοήθειά σου θέλω όσο θα είσαι, δύο μήνες εδώ ακόμη, θέλω να την έχω...

Δ. Λευκαδίτης: -Eγώ έπραξα αυτό που μου υπαγόρευε η συνείδησή μου. Eδωσα τον αγώνα μας για να αποκαταστήσω την πολιτική ηθική της Kεφαλονιάς και του Θιακιού.

Δ. Γεωργάτος: -Nομάρχη μου, γι' αυτό σε συγχαίρω. Δώσαμε μαζί την κοινή μάχη για τις αξίες της πολιτικής. Δεν με ενδιαφέρει, εννοείται, τι κόμμα είναι ο καθένας, ευχαριστώ για αυτή την πάλη για τις αξίες της πολιτικής.

Oση ώρα διαρκούσε ο διάλογος είχανε σφιχτή χειραψία, ενώ στη συνέχεια ο κ. Λευκαδίτης, άρχισε τα ...μάτς-μούτς με τον συντονιστή του ΠAΣOK κ. Nίκο Bαλλιανάτο, φωνάζοντας παράλληλα δυνατά «Γειά σου Nικολάκη μου»!

Aκολούθως ο κ. Λευκαδίτης ασπάστηκε και φίλησε τον κ. Σπύρο Mοσχόπουλο και άλλα στελέχη του ΠAΣOK.»

Άντε και καλή Σαρακοστή να χουμε...
και καλά κρασιά αγαπητοί εν διαδικτύο αδελφοί..."

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
Αν γνωρίζω καλά πριν πολλά χρόνια σε ένα ίδιο πλοίο μάλλον πάλι Τούρκικο τουμπαρισμένο με τον ίδιο τρόπο στο ίδιο μέρος που ξέβρασε η θάλασσα, βρέθηκε ένας ζωντανός ναυαγός στα ύφαλά του μετα από αρκετές μέρες. Έχουν γίνει ενέργειες για μια τέτοια περίπτωση? Γιατί ως γνωστό ποτέ μη λες ποτέ. Στα ύφαλα ως γνωστό εγκλωβίζεται αέρας και τότε ο άνθρωπος κτύπαγε τις λαμαρίνες! σεΤρόμος για τις ακτές της Ηλείας
Οι γαλέρες του θανάτου! Χα χα χα. Και καλά ορέ τι περιμένετε να κυβερνήσετε γαλέρα; Χα χα χα. Καλά ορέ αυτό το «αν δεν είσαι λέρα δεν κυβερνάς γαλέρα» το έχετε υπ΄όψη? Καλές « θάλασσες»…. σε Σαλπάρουμε… ξανά , απλά μην ξαναψηφίσετε αυτή την φοτα τον Τζακ Σπάροου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου