Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

«Το αύριο σαν αύριο δεν θα μοιάζει»


Του Θανάση Νικολαΐδη  
ΧΩΡΙΣ Κυβέρνηση, και πάλι…κλέβουν. Φαντάσου, αύριο, που θα’ χουμε κυβέρνηση αδιάφορη για κάτι τέτοια (κλασικά, παραδοσιακά), χωρίς να’ χει αλλάξει κάτι. Και με την ίδια νοοτροπία κυβερνώντων και κυβερνωμένων.
ΝΑ τα πάρουμε με τη σειρά. Δεν θα’ χαμε το επόμενο, αν δεν υπήρξε το προηγούμενο. Δεν θα’ πιαναν (για μίζα) στα πράσα αστυνομικοί τον αλητάμπουρα του Υπ. Ανάπτυξης και την παρέα του, αν η αλητεία του ΙΚΑ Καλλιθέας είχε ήδη λογοδοτήσει. Αν είχαν επιστραφεί τα κλεμμένα και είχαν κατεδαφιστεί η βίλα μετά…πισίνας, αν η επικεφαλής μας κοίταζε ανάμεσα απ’ τα κάγκελα, με τριγύρω της τους «συνεργάτες».
ΤΙ άλλο δεν θα έπονταν, αν κάτι άλλο είχε προηγηθεί; Δεν θα υπήρχαν Μαντέληδες αν οι Άκηδεςβρίσκονταν έγκαιρα στη φυλακή, δεν θα ακολουθούσαν Βατοπεδινοί, αν ο Καραμανλής τίναζε τον γιακά του Υπουργού του (με τις τρεις βίλες απ’ τη…δημοσιογραφία) για να μην ανοίγει διάπλατα τις πόρτες στον Εφραίμ.
ΜΑΣ τρέλαναν στα έξοδα για τις εκλογές, λύσσαξαν τα παλικάρια στα μπαλκόνια, άναψαν τα χέρια στο χειροκρότημα και «κλείσαν’» τα λαρύγγια, κυμάτισαν αντικριστά τα λάβαρα του σφυροδρέπανου κόντρα στη γαλανόλευκη σε χέρια (νεο)εθνικοφρόνων και κλείνει η παράσταση, πέφτει η αυλαία.  Κι αρχίζουν οι έγνοιες για.....
ΔΕΙΤΕ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  ΣΤΟ  http://infokefalonia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου