Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΚΟΥΝΑΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!

4 σχόλια:

  1. αναφερομαι στον διαχειριστη της σελιδας αυτης.στο ερωτημα σας "ποια ειναι η αποψη σας για το μεΛΛον της χωρας μας" εχετε ως επιλογη (ανεξαρτΗτοποιηση περιοχων) τι ακριβως εννοεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το έβαλα ως μια πιθανή απάντηση,,χωρις να ενοω κάτι συγκεκριμένο!!,απλά να φανεί αν ο κόσμος έχει φτάσει στα άκρα ,,και σκεφτεται ακραίες επιλογες!!
    Ευτυχώς το οσοστό που δηλώνει κάτι τέτοιο είναι ακόμη πολύ μικρο 2%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ. Γεωργιε η επιλογη σας ειναι αστοχη κ δεν εχει σχεση με το ερωτημα σας.θεωρω μεγαλη αφελεια(εαν δεν εγινε σκοπιμα) την χρηση αυτης της επιλογης.σας ευχομαι καλη συνεχεια κ παρακαλω να ειστε ποιο προσεκτικος στο μελλον.

      Διαγραφή
  3. Η ΑΠΟΨΗ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΕΚΤΗ!!,,,ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΩ ΟΤΙ ΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,,ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΑΙΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ,,ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ!!
    ΑΝ ΕΒΑΖΑ Π.Χ ,,ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 2012 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΝΑ 10 % ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΝΑΙ,,ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΠΑΝΙΚΟ!!!!!?
    ΕΞΑΛΟΥ ,ΑΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΚΑΛΟΠ,, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ,,ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ,, ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΡΑΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ!! ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΩ ΕΞΑΛΟΥ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ,,ΟΠΟΤΕ ΤΣΑΜΠΑ Η ΑΝΥΣΗΧΙΑ!!
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΞΑΛΟΥ,,ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΛΟΓΚΑΝ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή