Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Οι εκλογές είναι πατάτα


MIA ANAΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ  ΙTHACANET,  ΛΟΓΟ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΝΚ ΑΡΙΣΤΕΡΑ) ΠΑΤΑΤΑΣ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ  ΕΧΕΙ  ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

Σήμερα, μέρα εκλογής, αλλά όχι δημοκρατίας, θα σας μιλήσουμε για πατάτες.
Την Παρασκευή, τη μέρα που υπήρχε ο στόχος των 25 τόνων, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Κεφαλονιάς, βρέθηκε να έχει στα χέρια της, παραγγελίες 38 τόνων.
Αναγκασμένη να διαχειριστεί το "πρόβλημα"  συνεχίζει για δεύτερο φορτίο. Χρειάζεται άλλους 12 τόνους, ποσότητα που εκτιμάται πως θα καλυφθεί μέσα σε λίγες μέρες.

Το "κίνημα της πατάτας" δεν το γέννησαν κάποια βιβλία ή θεωρίες. Όπως και το πολιτικό κίνημα των "αγανακτισμένων" με το αίτημα : "άμεση δημοκρατία, τώρα".  Όλα συνέβησαν, με τον τρόπο της τριανταφυλλιάς που κάνει τριαντάφυλλα, χωρίς να ξέρει το γιατί. Η μεγαλοφυία δεν ξέρει τι είναι αυτό που κάνει. Απλώς, το κάνει, (όπως γράφτηκε αλλού και από άλλους).  Και τα δυο γεννήθηκαν από τον αυθορμητισμό και την πρωτοβουλία ενός σημαντικού, μεγάλου μέρους του λαού. Από τη μεγαλοφυία του, που όλοι εξακολουθούν να υποτιμούν και που αύριο, όσοι δεν θα μείνουν ευχαριστημένοι από το σημερινό αποτέλεσμα, θα βρίζουν.
ΔΕΙΤΕ  ΤΟ  ΑΡΘΡΟ  ΣΤΟ  http://www.ithacanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου