Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Μεγάλη φουρτούνα στην Νέα Δημοκρατία.


 Σε πλήρη απογοήτευση οι οπαδοί της. 

Του Στέλιου Ματαράγκα


Ο πανικός που έχει καταλάβει την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, η ανησυχία της για το ξύπνημα των λαϊκών τάξεων που αντιλαμβάνονται οτι η υποστήριξή της στο καταστροφικό μνημόνιο δεν μπορεί να κρυφτεί με τις  θεατρινίστικες κωλοτούμπες του Σαμαρά, αποτυπώνεται και στην σύνθεση του τοπικού ψηφοδελτίου.
Μοιάζει με καράβι που δεν γνωρίζει ούτε που βρίσκεται ούτε που πηγαίνει.
Η αστάθεια του χαρακτήρα του αρχηγού της Σαμαρά, η ραγδαία άνοδος ακόμη περισσότερο του ΣΥΡΙΖΑ, η προοπτική οτι θα φορολογηθούν οι καναλάρχες, οι μιζαδόροι, οι μεγαλοεργολάβοι και όλοι αυτοί  που υποστηρίζει η ηγεσία της, τους έχει φέρει σε πανικό.
Έτσι βλέπουμε απίθανα πράγματα και στο τοπικό ψηφοδέλτιο. << Ολημερίς το ράβουμε , την νύκτα το ξηλώνουμε>>. Πότε η  γνωστή πρώτη τριάδα ξηλώνεται για να ηγηθεί ο Παπαδάτος. Πότε  απομακρύνεται ο Παπαδάτος και επανέρχεται η Λουκέρη. Τώρα ξαναμαθαίνουμε οτι  απομακρύνεται η Λουκέρη από επικεφαλής και ξαναεπανέρχεται ο... Αλιβιζάτος.
Αυτό όμως δεν δείχνει μόνο τον πανικό της ηγεσίας.
Δείχνει οτι δεν υπάρχουν  και στοιχειώδεις δημοκρατικές δομές στο κόμμα αυτό, έτσι που να ακουστεί η φωνή της βάσης.
Μα  πως θα υπάρχουν δημοκρατικές δομές σε ένα κόμμα που η προσπάθειά του είναι η άκρατη υποστήριξη του μνημονίου, του κατεστημένου και του κεφαλαίου?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου