Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Κατέκτησε το τρόπαιο ο Διομήδης Αργους !!


Χάντμπολ-Τσάλεντζ Καπ ανδρών: 






Πηγή: ΑΠΕ  29/05/12-09:10
Ο Διομήδης Αργους έγραψε ιστορία, καθώς κατέκτησε το τρόπαιο στο Τσάλεντζ Καπ ανδρών στο χάντμπολ! Ο Διομήδης στον δεύτερο τελικό του θεσμού στην Ελβετία κόντρα στη Βάκερ Τουν ηττήθηκε με 22-20, αλλά κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο, διατηρώντας το προβάδισμα των τριών γκολ (26-23) που είχε αποκτήσει από τον πρώτο τελικό και έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που πετυχαίνει κάτι τέτοιο.
Οι παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια ήταν εκπληκτικοί και έφθασαν στη σημαντικότερη επιτυχία στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας πέτυχαν να γίνουν η πρώτη ελληνική επαρχιακή ομάδα σε οποιοδήποτε σπορ που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο.
Η κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ αποτελεί το ιδανικό επιστέγασμα σε μία θριαμβευτική χρονιά για τον Διομήδη, που κατέκτησε (και μάλιστα με άνεση) το πρωτάθλημα στην Ελλάδα.
Οι Αργίτες πίστευαν από την αρχή της σεζόν ότι φέτος είναι η ευκαιρία τους να κατακτήσουν κάποιο τρόπαιο, αλλά κανένας δεν φανταζόταν την «τρελή» πορεία της ομάδας στο Τσάλεντζ Καπ.
Με πρωταγωνιστή τον Χάρη Μάλλιο, ο οποίος πέτυχε 9 γκολ, ο Διομήδης 'Αργους ολοκλήρωσε την πιο επιτυχημένη πορεία στην ιστορία του συλλόγου! Τα δεκάλεπτα: 3-3, 7-5, 10-9 (ημχ), 14-13, 17-16, 22-20 Οι συνθέσεις: Βάκερ Τουν: Λίντερ 7, Κάσπαρ 1, Φράνιτς 7, Φον Ντεσβάντεν 4, Ντάλερ 3. Διομήδης 'Αργους: Ουρόσεβιτς 1, Μάλλιος 9, Μεγαλοοικονόμου 4, Πριόβολος 1, Τάσκοβιτς 3, Μαραγκός 1, Σαμαράς 1.
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ και παραχωρούνται σε συνδρομητές μόνον για συγκεκριμένη χρήση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου