Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ!!



ΦΩΤΟ: Νέα επεισόδια «αιωνίων» στην Πόλη με 10 τραυματίες

ΦΩΤΟ: Νέα επεισόδια «αιωνίων» στην Πόλη με 10 τραυματίες
Γενικευμένες συγκρούσεις μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, έξω από το «Σινάν Ερντέμ» όπου βρίσκονταν σταθμευμένα τα πούλμαν των οπαδών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οπαδοί του ΠΑΟ επιτέθηκαν σε αυτούς του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα οι δεύτεροι να αντιδράσουν και να προκληθούν συγκρούσεις, με ρίψεις μολότοφ και καπνογόνων.
Δέκα άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά και με διερχόμενα Ι.Χ αυτοκίνητα και ταξί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Εν συνεχεία, οπαδοί των «πρασίνων» έσπασαν ένα από τα πούλμαν των «ερυθρόλευκων» οπαδών και τους πήραν ταξιδιωτικά έγγραφα και εισιτήρια, καθώς και είκοσι εισιτήρια για τον τελικό που προορίζονταν για φιλάθλους του Ολυμπιακού που θα πήγαιναν σήμερα στον τελικό.
Απορίας άξιον το γεγονός, πως οι Τούρκοι διοργανωτές δεν είχαν προβλέψει τον κίνδυνο να προκληθούν σοβαρά επεισόδια, βάζοντας τα πούλμαν των οπαδών να σταθμεύσουν έξω από το πάρκινγκ του γηπέδου. Πολλοί δε έσπευσαν να κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια της τουρκικής αστυνομίας και των διοργανωτών.
Δείτε τις φωτογραφίες από το pamesports.gr
ΠΗΓΗ ΤΣΑΝΤΙΡΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου