Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ


Ευτυχισμένοι υπήκοοι που η άνασσα έρχεται σε χειραψία μαζί τους. Υποκλίνονται στην μεγαλειότητα των υποψηφίων βουλευτών που έφεραν την χώρα στο χείλος της αβύσσου. Και αντί να ξεπλύνουν το χεράκι τους με betadin χαμογελούν και υποκλίνονται. Τι κατάντια, τι κατάντια........................................................................................................................................................................ σε Δελτίο Τύπου ΠΑΣΟΚ ,για συγκεντρώσεις στην Ιθάκη και στην Λειβαθώ.
στις 1:59 μμ
Α ρε χάλια. Ακόμα το ρουσφέτι. Αν αρρωστήσει κάποιος δικός μου. Γιατί δεν έχεις την τόλμη να πεις, που θα διορίσεις το παιδάι μου; Ευτυχώς είσαστε λίγοι. Θα σας πάρουμε παραμάζωμα. σε με το συμπαθειο! ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ Ν.Δ!
στις 1:49 μμ
Εμένα δεν μου αρέσουν τα στοιχήματα όταν πρόκειται εκ του αποτελέσματος να κρίνονται σοβαρά πράγματα ακόμα και επιβίωση κοινωνιών. Θα απαντήσω με κάτι πολύ φιλοσοφημένο της αρχαίας και πραγματικής παιδείας των ΕΛΛΗΝΩΝ που λίγο πριν διάβασα. “Τότε τας πόλεις απόλλυσθαι, όταν μη δύνωνται τους φαύλους από των σπουδαίων διακρίνειν” Αντισθένης “Οι πόλεις χάνονται, όταν δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τους φαύλους από τους έντιμους” Υ.Γ. Αυτός ο Αντισθένης κάτι ήξερε περισσότερο από τον Φώντα που κάνει προγνώσεις στο «πάμε στοίχημα». Πάμε στοίχημα γι΄ αυτό? σε ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ;
στις 12:10 μμ
Πολλά νέα αλλά το Press.gr γράφει περισσότερα μου φαίνεται: Από τον Μ. Εμμανουήλ. Εντονότατες φήμες κυκλοφορούν στην Κεφαλονιά, ότι πασίγνωστη αλυσίδα καταστημάτων λιανικού εμπορίου οδεύει προς πτώχευση. Oπως ακούγεται, αδυνατεί να καλύψει σωρεία επιταγών της και οι προμηθευτές της, έχουν σταματήσει να εφοδιάζουν την εταιρία με εμπορεύματα. Οι εργαζόμενοι δε, αντί χρημάτων πληρώνονται μεγάλο μέρος του μισθού τους σε τρόφιμα. Ο εργοδότης προσπαθεί πλέον να «σωθεί» μέσω Δημόσιου φορέα! σε ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ KEF.PRESS!!
την 2/5/2012
φοβεροι κολοι.Απολαυση...Συνεχιστε να δεειχνετε ωραια πραγματα! σε ΑΑΑΑΧ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου