Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ: Η λύση είναι σύμπραξη όλων των δυνάμεων της Αριστεράς




Τα  αποτελέσματα των εκλογών αποτελούν ένα ηχηρό ράπισμα στην πολιτική του μνημονίου και της διαρκούς λιτότητας.

Οι εξελίξεις στην Ευρώπη αλλά και η εύκολη μεταστροφή των αρχηγών της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύουν ότι το μνημόνιο δεν αποτελεί μονόδρομο.
Υπάρχει εναλλακτική προοδευτική διέξοδος από την κρίση και επιλογές ανατροπής της ......
πολιτικής της ύφεσης και εξαθλίωσης της κοινωνίας χωρίς διακινδύνευση εξόδου από την Ευρώπη και από το Ευρώ. Αυτές τις προοδευτικές λύσεις επιζητεί η κοινωνία και είναι εφικτές.
Απαιτείται συστράτευση όλων των προοδευτικών κοινωνικών δυνάμεων. Προς αυτή την κατεύθυνση εργάζεται και θα συνεχίσει να εργάζεται ηΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. 
Καλούμε όλα τα  προοδευτικά κόμματα να συγκροτήσουν μια ευρύτατη κοινωνική πλειοψηφία ώστε να καταστήσουν πραγματικότητα μια προοδευτική διακυβέρνηση στη βάση μιας ελάχιστης προγραμματικής σύγκλισης.
Δεν είναι ώρα για μερικού τύπου διευθετήσεις αλλά για συνολικές απαντήσεις. Η λύση είναι η σύμπραξη όλων των δυνάμεων της Αριστεράς.  

1 σχόλιο:

  1. Οι μισοί Έλληνες γλύτωσαν τον πλειστηριασμό των σπιτιών τους από τις τράπεζες λόγω του νόμου Κατσέλη και όμως δεν την ψήφισαν. Οι πανέξυπνοι Κεφαλονίτες που θα είχαν οφέλη αν εκλέγετο το κόμμα της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ψήφισαν .............. και τώρα όλοι οι αριστεροί με την δεξιά τσέπη χτυπιούνται μήπως τους πάρει ο Τσίπρας τα λεφτά. Άξια η μοίρα μας.
    Α ρε τσαμπατζήδες!!!!!!!!!!!!!!!Για το τσάμπα ψηφίζετε.Όποιος σας τάξει λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή