Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΠΕΡΙ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ!!!!


ΜΗΝΥΜΑ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ,,  ΓΙΑ  ΤΑ  ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ  ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΑΝ  ΣΕ  ΧΑΡΑΚΊΡΙ!!!

Παρακολούθησα στενά την προεκλογική εκστρατεία του κυρίου Παπαδάτου και πραγματικά ως Κεφαλονίτης χάρηκα για το επίπεδο που κράτησε σε όλη την προσπάθειά του, παρά τον βρώμικο πόλεμο που του έκαναν.
Όταν ο Παπαδάτος έκανε τις καμπάνιες της ΝΔ και του αείμνηστου Έβερτ, κάποιοι το “έπαιζαν” μέλη της ΝΟΔΕ και δεν πλήρωναν ούτε καν τα 20 ευρώ τον μήνα που τους αντιστοιχούσε για το ενοίκιο των γραφείων της ΝΟΔΕ. Πέρα όμως από ταμπέλες, υπάρχει η ουσία και η προδοσία. Και η προδοσία είναι ότι ο κύριος Λουκέρης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, έφθασε στο θλιβερό σημείο να παραιτείται είκοσι ημέρες πριν τις εκλογές και να προσπαθεί να διαλύσει κυριολεκτικά τη ΝΟΔΕ, ώστε να μην εκλεγεί βουλευτής ο Παύλος Παπαδάτος. Αν αυτός είναι νεοδημοκράτης, τότε εγώ είμαι από τον Άρη. Ολόκληρος δε ο μηχανισμός του Δημαρχείου και τα περί αυτού συμφέροντα, στράφηκε εναντίον του κυρίου Παπαδάτου.

 Επίσης, ο κύριος Αλιβιζάτος, ο κύριος Κουρής και η κυρία Λουκέρη δεν φάνηκαν στην αγορά να κάνουν ψήφους στην ΝΔ… Φάνηκε όμως στην αγορά ο κουμπάρος του κυρίου Αλιβιζάτου, υποψήφιος με τον κύριο Καμμένο. Τυχαίο; Δε νομίζω!!!
Επίσης στελέχη της ΝΔ στην Παλική «συνελήφθησαν» να μοιράζουν ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής. Παρά τον βρώμικο πόλεμο που εξαπέλυσαν εναντίον του κυρίου Παπαδάτου, (μεταξύ αυτών ακόμη και ο συνυποψήφιός του, κύριος Κουνάδης) τον Παύλο Παπαδάτο τον ψήφισαν 2220 Κεφαλονίτες , 1000 περισσότεροι από όσους ψήφισαν την εκλεγείσα βουλευτή και μάλιστα μέσα σε ένα αντιμνημονιακό κλίμα, με την ΝΔ να αιμορραγεί προς Καμμένο, Καρατζαφέρη, Μπακογιάννη και Χρυσή Αυγή (πέραν των κουμπάρων και των γραφικών πλέον πολιτικών ψώνιων). Δυστυχώς κάποιοι κύριοι θέλουν υποψηφίους που να μοιράζονται τη δική τους μιζέρια και δυστυχία. Δεν θα τους περάσει!
Κυριακή κοντή γιορτή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου