Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

«Επίθεση στην παραλιακή»!! ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΣΚΕΤΟΧΩΡΑ ΜΑΣ



Αναβολή με εντολή ΕΣΑΚΕ και ΓΓΑ!

Αναβολή με εντολή ΕΣΑΚΕ και ΓΓΑ!
Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο ΣΕΦ, αλλά η εντολή από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είναι να μην γίνει ο πρώτος τελικός της Α1 και το ματς αναβλήθηκε!
Στις 9 ακριβώς και αφού οι δύο παίκτες (Περπέρογλου και Σμιθ) πήραν τον δρόμο για το Γενικό Κρατικό Νίκαιας το πούλμαν με σπασμένα παράθυρα και μέσα την υπόλοιπη αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στο ΣΕΦ!
Όμως λειτούργησαν άμεσα τα ανακλαστικά της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που έδωσε εντολή να μην γίνει το παιχνίδι και πλέον είναι στον αέρα όλη η σειρά των τελικών με… όλα τα σενάρια ανοιχτά!
Παπαδόπουλος: «Επίθεση στην παραλιακή»

Για το περιστατικό μίλησε κι ο Μάνος Παπαδόπουλος, που ενημέρωσε ότι η αποστολή δέχτηκε επίθεση όταν βγήκε στην παραλιακή και παρά το γεγονός ότι είχε αστυνομική συνοδεία.
Ο τιμ μάνατζερ του Παναθηναϊκού ακόμη τόνισε ότι οι Στράτος Περπέρογλου και Στίβεν Σμιθ θα μεταφερθούν στο νοσοκομείου, καθώς αισθάνονται ότι έχουν θραύσματα στα μάτια. Το επιβεβαίωσε μέσω Twitter κι ο Μάικ Μπατίστ.
Με καθυστέρηση στο πούλμαν
Το πούλμαν του Παναθηναϊκού έμεινε ακινητοποιημένο για μισή περίπου ώρα στην λεωφόρο Ποσειδώνος. Λίγο μετά τις 21.00 έφτασε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας χωρίς τους Περπέρογλου-Σμιθ κι ενώ η αστυνομία είχε αποκλείσει το δρόμο ως εκεί. Στο μεταξύ σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες 3-4 μηχανάκια πλεύρισαν το πούλμαν και εκτόξευσαν τις πέτρες εναντίον του.
Οι δύο παίκτες, αφού εξετάστηκαν από τους γιατρούς, ξεκίνησαν στις 21.15 για το ΣΕΦ.
Οικονομίδης: «Αναβάλλεται…»
Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ δήλωσε ότι ο «πρώτος τελικός μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού αναβάλλεται». Όπως προκύπτει πρόκειται για μια κοινή απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Αστυνομίας και του ΕΣΑΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου