Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Κρίμα ρε ΝΟΑ

  Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Χίος και Βουλιαγμένη στο Φάιναλ Φορ του Αργοστολίου

Ο ΝΟΑ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 16-4 και δυστυχώς δεν θα βρεθεί στο Φάιναλ Φορ που θα διοργανώσει στο Αργοστόλι στις 18 και 19 Μαΐου. Φυσικά, όλα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά, αν έμενε το αποτέλεσμα της πρώτης κλήρωσης του Κυπέλλου που είχε φέρει τον ΝΟΑ αντίπαλο με τον ΟΥΚ Βόλου.

Ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός, ο ΝΟ Βουλιαγμένης και ο Παναθηναϊκός, που πήραν απόψε την πρόκριση, αλλά και ο ΝΟ Χίου που είχε προκριθεί χωρίς αγώνα, είναι οι τέσσερις ομάδες που θα μετάσχουν στο Φάιναλ Φορ του κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο μετά τα εξής αποτελέσματα των ημιτελικών. 
ΟΥΚ Βόλου – ΝΟ Βουλιαγμένης 1-12
Παναθηναϊκός – ΝΟΑ 16-4
Πανιώνιος – Ολυμπιακός 7-16
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΝΟΑ 16-4
Τα οκτάλεπτα: 5-0, 4-1, 4-1, 3-2
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Ρέππας, Κομάντινα, Φώσκολος, Στελλάτος, Κόχειλας Ι. 2, Κόχειλας Ν. 3, Αληχανίδης Αβ. 2, Κοκκινάκης 1, Αφρουδάκης Γ. 2, Αφρουδάκης Ζ., Δερμιτζάκης Χρ., Φαναριώτογλου 3, Τσόκας 2, Γερακούδης 1, Παπαδημητρακόπουλος.
ΝΟΑ (Δημήτρης Κρητικός): Πλατίδης, Αναστασιάδης, Δουδέσης Ευ. 1, Ραστούνιτσα, Θωμάκος 1, Δάνδολος, Ανδρεάκος, Κατσιγιάννης, Δουδέσης Π. 1, Κουτσιαλής, Χαραλαμπόπουλος 1, Παπαδογιάννης, Σαλάχας, Τραυλός.
πηγή  http://www.inkefalonia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου