Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ



Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής, δείχνει έρευνα της εταιρείας VPRC που δημοσιεύεται στο αυριανό τεύχος του περιοδικού "Επίκαιρα".
Στην εκτίμηση της εταιρίας εμφανίζεται να έχουν ανοδική τάση τα πέντε από τα επτά κόμματα που πέτυχαν κοινοβουλευτική εκπροσώπηση μετά την τελευταία εκλογική αναμέτρηση, πλην του ΠΑΣΟΚ, που παραμένει σταθερό, και της Χρυσής Αυγής που η επιρροή της υποχωρεί.
Ειδικότερα, στην έρευνα, η οποία διεξήχθη μεταξύ 25 και 29 Μαΐου, η εκλογική επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμάται στο 30% (ως το μέσον τους εύρους μεταξύ 27,1%, το κατώτερο όριο, και 32,9%, το ανώτερο), ποσοστό αυξημένο κατά 1,5% έναντι του 28,5% που έδινε η ίδια εταιρεία σε έρευνα μεταξύ 20 και 24 Μαΐου που δημοσιοποιήθηκε μέσω του τηλεοπτικού σταθμού Kontra Channel.
Αντιστοίχως η ΝΔ, εμφανίζει να έχει άνοδο κατά μισή εκατοστιαία μονάδα και η επιρροή της εκτιμάται στη νεότερη έρευνα στο 26,5% (με κατώτερο όριο το 23,7% και ανώτερο το 29,3%).
Επίσης, το ΠΑΣΟΚ παραμένει στο 12,5%, ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η ΔΗΜΑΡ ανεβαίνουν (σε σχέση με την προηγούμενη έρευνα) από το 7% στο 7,5%, όπως και το ΚΚΕ από το 5% στο 5,5%. Πτωτικά, αντιθέτως, από το 5,5% στο 4,5% εμφανίζεται να κινείται η "Χρυσή Αυγή", όπως και η "Δημιουργία ξανά", που με 2% (από 3% προηγουμένως) φαίνεται να μένει εκτός Βουλής, αφού, κατά την VPRC, η επιρροή της κινείται μεταξύ 1,1% και 2,9%.
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου