Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Πρόσκληση προς τα ΜΜΕ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Οι υποψήφιοι βουλευτές Κεφαλλονιάς και Ιθάκης της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ κ.κ. Παναγής Βλάχος, Σπύρος Ματιάτος και Χριστίνα Μπίρμπα θα μιλήσουν στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, αύριο Πέμπτη 3 Μαΐου 2012, στις 20:30, στην αίθουσα του Ξενοδοχείου Φωκάς στο Αργοστόλι.
Στην ομιλία θα παρίσταται και εκπρόσωπος της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ από τα κεντρικά.  

Αργοστόλι, 2.5.2012
Γραφείο Τύπου της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΗΜΙΩΣΟΥΜΕ, ΘΑ  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΟΠΟΥ
ΤΟ  ΚΟΜΜΑ  ΣΥΝΧΑΙΡΕΙ ΚΑΙ  ΣΤΗΡΙΖΕΙ  ΤΗΝ ΕΘ.ΚΙΝΗΣΗ  ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ  ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ  ΤΗΣ  ΠΑΤΑΤΑΣ, ΓΙΑ  ΤΟ  ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ , ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΩΝ Ο  ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ  ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ  ,ΜΕ ΤΗΛ. ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΑΣ  6973201690,
  ΚΑΙ  2674 0 72790  ,  , ΚΑΙ  ΕΩΣ  ΚΑΙ  EΩΣ   ΤΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ  ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ  ΓΙΑ  ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ.  ΤΣΟΥΒΑΛΑΚΙΑ  ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 20 KG, ΜΕ  7 €.
ΗΔΗ  ΟΙ  ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΕΣ  ΕΙΝΑΙ  ΑΡΚΕΤΕΣ.


  • Πατάτα πρώτης ποιότητας, κιτρινόσαρκη, ιδανική για τηγάνισμα. Στηρίξτε την προσπάθεια της εθελοντικής ομάδας Κεφαλονιάς, αξίζει να πρακάμψουμε τους μεσάζοντες. Από το χωράφι απευθείας σε εμάς, χωρίς μεσάζοντες, φθηνά για όλους και συμφερτικά για τον άνθρωπο παραγωγό.

  • Vasilis Antzoulatos Μετά την πατάτα και αναλόγως του ενδιαφέροντος που θα δείξουν οι συμπολίτες μας, τον χειμώνα θα ακολουθήσουν και όσπρια, ρύζι και πολλά άλλα. Απευθείας από την παραγωγή στην κατανάλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου