Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

 
Σχετικά με την πρόταση της κας Μέρκελ για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος, η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ επισημαίνει τα ακόλουθα:
  1. Η Γερμανίδα Καγκελάριος επεμβαίνει προκλητικά και προσβλητικά στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας μας.
  2. Το δημοψήφισμα αποφασίζεται από τα προβλεπόμενα από το Σύνταγμα θεσμικά όργανα και όχι καθ’ υπόδειξη ξένων παραγόντων.
  3. Το δημοψήφισμα δεν μπορεί να διεξαχθεί αυτή τη στιγμή διότι κατά το Σύνταγμα η απόφαση λαμβάνεται από τη Βουλή των Ελλήνων, η οποία όμως διαλύεται εν όψει των εθνικών εκλογών.
  4. Η κα Μέρκελ πολέμησε λυσσαλέα την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης, τον περασμένο Οκτώβριο, να διεξαχθεί δημοψήφισμα με ερώτημα την έγκριση ή όχι της νέας δανειακής σύμβασης και του μνημονίου. Πολέμησε λυσσαλέα μαζί με άλλους, τη δυνατότητα έκφρασης του ελληνικού λαού.
 
Ας μας αφήσει τώρα ήσυχους να επιτελέσουμε το καθήκον μας

_____________________________________
Σήμερα και από τις 12:00 διεξάγεται η 1η Πανελλαδική Συνάντηση στελεχών της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ στο Ξενοδοχείο Imperial  (Πλατεία Καραϊσκάκη, στάση ΜΕΤΡΟ Μεταξουργείο). Θα γίνει αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και θα συζητηθεί η θέση του κόμματος εν όψει της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης. Στη συνάντηση  συμμετέχουν τα ιδρυτικά μέλη, τα μέλη των προσωρινών νομαρχιακών επιτροπών και οι υποψήφιοι & υποψήφιες βουλευτές της Κοινωνικής Συμφωνίας

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου