Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΜΉΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΛΟΥΚΕΡΗ



Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Συγγρού, μία μεγάλη ανατροπή συντελέστηκε με την επιλογή της Σοφίας Λουκέρη στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στη Κεφαλλονιά.

Οι άνθρωποι που επικοινωνήσαμε από τα κεντρικά της ΝΔ, μας ανέφεραν ότι ο Πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς δέχθηκε μεγάλες πιέσεις από τοπικούς και όχι μόνο παράγοντες, για να τοποθετήσει για ακόμη μία φορά στο ψηφοδέλτιο υποψηφίους του παλαιού κομματικού κατεστημένου.

Μετά όμως την πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση όπου η έδρα πέρασε στα χέρια της Αφροδίτης Θεοπερτάτου και την αποτυχία του προηγούμενου ψηφοδελτίου της ΝΔ, που όλοι γνωρίζουν ότι ήταν επιλογή του Αλέξανδρου Παρίση και του δημαρχιακού μεγάρου, ο Πρόεδρος της ΝΔ προτίμησε να κλείσει την πόρτα σε τέτοιου είδους πιέσεις που μπορούσαν να οδηγήσουν στα ίδια αποτελέσματα.

Σύμφωνα με την ηγετική ομάδα της Συγγρού, καμία έδρα δεν πρέπει να χαθεί και ο μόνος τρόπος να κερδηθεί η έδρα της Κεφαλλονιάς & Ιθάκης είναι  από νέους, άφθαρτους και με υψηλή διείσδυση σε άλλους πολιτικούς χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου