Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

«Βραδυφλεγής βόμβα» στο νησί μας!!



Ένωση Ξενοδόχων: «Βραδυφλεγής βόμβα» για τον τουρισμό του νησιού το έργο της Σκάλας

Ένωση Ξενοδόχων: «Βραδυφλεγής βόμβα» για τον τουρισμό του νησιού το έργο της Σκάλας
Επιστολή στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας Ιθάκης, το Δήμο Κεφαλληνίας, αλλά και σε κάθε άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενο με το θέμα του έργου της Σκάλας, απέστειλε η Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς, τονίζοντας πως πρόκειται για μια «βραδυφλεγής βόμβα» για τον τουρισμό του νησιού.
Κύριε Αντιπεριφερειάρχη, Κύριε Δήμαρχε, Αγαπητέ εμπλεκόμενε,
Η μη αποπεράτωση πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου, του έργου της αποκατάστασης του οδικού δικτύου της Σκάλας, μετά το δίκτυο αποχέτευσης της περιοχής, τείνει να γίνει «βραδυφλεγής βόμβα» για τον τουρισμό και την οικονομία όχι μόνο της συγκεκριμένης περιοχής αλλά και ολόκληρου του νησιού.
Ειδικά στις μέρες αυτές που βρισκόμαστε όλοι στην κόψη του ξυραφιού (επιχειρηματίες, εργαζόμενοι, βιοπαλαιστές και κάτοικοι) δεν υπάρχουν περιθώρια και ανοχές για να παίζουμε « εν ου παικτοίς».
Η αμέλεια, είτε η αστοχία αν θέλετε, θα έχει αποτελέσματα εξόχως αρνητικά, ακόμα και αν αποκατασταθεί το έργο εντός της προσεχούς εβδομάδος.
Ακόμα και «πληρωμένος» να ήταν ο «αόρατος εχθρός» του νησιού μας, δεν θα δρούσε έτσι, βάζοντας στην κυριολεξία το κερασάκι στην δηλητηριώδη τούρτα που έχει μπροστά του ολόκληρος ο Ελληνικός Τουρισμός, λόγω της σοβούσας κατάστασης της Χώρας και με πολλαπλασιαστή την πολιτική αβεβαιότητα.
Κατανοούμε τις όποιες απρόβλεπτες τεχνικές, οικονομικές , γραφειοκρατικές και άλλες απρόβλεπτες λεπτομέρειες, αλλά όσο επιεικείς και να είμαστε δεν μπορούμε να βρούμε σοβαρό άλλοθι.
Ελπίζοντας σε άμεση λύση για λιγότερες συνέπειες
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Σπύρος Γαλιατσάτος Νίκος Κουρκουμέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου