Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

πολλά τα σχόλια,, σε ανάρτηση σχολίων


7 σχόλια: στον σύνδεσμό σχολιασμών 


και  δύο  σχολιασμοί  από Aris   στην πρόσφατη  ανάρτηση  
  1. orea i xrisi avgi ine nazistes fasistes k ratsistes poso ratsistiko ine na ts katakermatizoume xoris na ts doume endrasi..mexri simera exoume mono ipothesis sinergasia me ta mat k ipothesis sinomosias me ts neonazoi,ethnikismos k faismos ine 2 diaforetika pragmata opos k anarxikos k koumounistis.an i vouli mas theloume na ine dimokratiki prepei na ts dextoume k an dn ms aresoun na mn ts psifisoume ksana..bori na mn ts psifises ala osi ts psifisan dn edosan psifo eki p edoses esi.

    1. Εγώ θα τους ψηφίσω όταν ξαναγίνουν εκλογές.
      Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τους κυνηγάει τόσο το σύστημα.
      Και επειδή θεωρώ αδιανόητο να μπορεί να αρθρώνει λόγο στην βουλή
      η αριστερά και να είναι καλοδεχούμενη και η άκρα αριστερά - οι οποίοι
      είναι αποδεδειγμένα οι δολοφόνοι των 3 υπαλλήλων της Marfin και η αστυνομία
      δεν τους συλλαμβάνει,αλλά περί άλλων τυρβάζει -για τι αρνούνται να ακουστεί και η
      φωνή των ακροδεξιών. Όσο περισσότερο τους βρίζουν τόσο μεγαλύτερη διαφήμιση τους κάνουν.
      Θέλω να τους δω στην βουλή και μετά να αποφασίσω ε γ ώ και όχι οι ρουφιάνοι οι δημοσιογράφοι αν
      θα τους ξαναψηφίσω. Όσο για την καραμέλα του ναζισμού δεν τραβάει άλλο γιατί τον ναζισμό τον ζούμε από το 1980 έως τώρα.Θέλω να γνωρίσω και τον άλλο φασισμό για να δω ποιος είναι χειρότερος.

      Αυτά και ΝΑΤΑΣΑ θα ήθελα και εγώ να είναι έτσι,αλλά τον φασισμό στην Ελλάδα τον ζούμε πολλά χρόνια. Από τον καιρό που ο Ανδρέας Παπανδρέου είπε όταν έγινε γνωστό ότι ο γαμπρός του Γεννηματά και πρώην σύζυγος της Φώφης "σούφρωσε" 500.000.000 δρχ του Ελληνικού λαού, ¨είπαμε να κάνει ένα δωράκι στον εαυτό του αλλά όχι έτσι¨.Και φυσικά λόγω δημοκρατίας έμεινε ατιμώρητος.
      Και μην φανταστεί κανείς ότι είμαι δεξιά. Το ίδιο τους σιχαίνομαι όλους.

  2. καλημέρα σας, το 520 δεν είναι σωστό. Ύπαρχουν προιόντα που εισάγονται με 520. Παραδείγματος χάριν οι μπύρες. Δεν πίνω πάντα Heineken, ή Amstel, αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Τι σχέση έχει αν ειναι ξένες μπύρες. Δηλαδή, ειναι καλύτερα να πίνω μια μπύρα, που έρχεται εμφιαλωμένη και πακεταρισμένη από τη Γερμανία ή το Μεξικό;
    Για να μην μπερδευόμαστε, αν θέλουμε να στηρίξουμε θέσεις εργασίας στη χώρα μας, τότε να πίνουμε Craft, Μύθο, αλλά και heineken και Amstel και Αλφα. Αναλογα με τα γούστα και τη τσέπη, όλες αυτές ειναι καλές μπύρες και ελληνικές.
    1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,,ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΑΜΣΤΕΛ., ΑΠΛΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΡΑΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΠΥΡΑ!! ΣΤΟΝ ΜΥΘΟ,ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΦΙΞ ,ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕΡΒΙΡΟΝΤΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΣΛΟΓΚΑΝ
      Διαγραφή

  3. Εγω πίνω αλλη μπύρα, οχι Heineken, αλλά την αλήθεια πρέπει να την πω. Δουλεύει στα εργοστασια της εταιρείας στην Ελλάδα ενα γνωστο μου ζευγάρι. Ειναι πολύ σοβαρός εργοδότης, οχι σαν κάτι ταχα ελληνικές εταιρείες. Να προσέχουμε γιατι θαναι απώλεια αν φύγουν απο την Ελλαδα τετοιες εταιρίες.

  4. Ρούλα δίκιο έχεις ας μην ξεχνάμε λοιπόν οτι τα "ελληνικά" προϊόντα δεν πέρασαν στα χέρια πολυεθνικών με το ζόρι να σου θυμίσω...Βλ. Ελαίς (Unilever), Παυλίδης (Kraft) κ.α.

  5. καλημέρα σας έχω παρατηρήσει κάτι πολύ σοβαρό τελευταία.Κινδυνέυουν οι δουλειες των περισσότερων συμπολιτών εξαιτίας κάποιων έξυπνων και σιγουρα κατευθυνόμενων λιστων και σχολιων. Ανεργια σαν έννοια δεν την έχει λάβει κανείς γνώση. Χρόνια τωρα εταιρειες όπως η νεστλε η αθηναικη ζυθοποιια και άλλες επενδύουν στην χώρα μας δίνοντας νέες θέσεις εργασίας..με κόντρα τους συνδικαληστές...γιατί δεν τα λέτε αυτά ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου