Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΡΓΩΝ!

 Καταρχήν  να σημειώσω και πάλι, την ενημέρωση που υπάρχει πια  ,, και  μπορώ και να μεταδίδω  το τι  θα  δουμε τις επόμενες μέρες!!, Επίσης ένα πράγμα που πρέπει να παραδεκτώ  στον κύριο Σολωμό πως αφουγκράζεται  τα προβλήματα και  βλέπω την διάθεση  στο να προσπαθεί να κάνει ότι το καλύτερο!! Είχαμε μια συζήτηση χθές στον μπάρ Μύθος και του  εκθέσαμε αρκετά προβλήματα της περιοχής μας!!στις φώτο  βλέπεται  την περιοχή τρύπες,,  οι οποίες θα αξιοποιηθούν,κάτι  που  έπρεπε  να είχε  γίνει  εδώ και πολλά  χρόνια!!  Η έλειψη τροχόσπιτων ήταν μία  απουσία απο την περιοχή μας!!




 Συζητήσαμε  τα προβλήματα με το Κτελ,, Συγκοινωνιακό και ανταπόκριση  με τα πλοία,, Σήμερα  τράβηξα  τις κάτω φώτο  ,έγινε κλάδεμα  στα Πλατάνια για να μην υπάρχει πρόβλημα στο πέρασμα Λεωφορείου, και  από το μεσημέρι ακολούθησε  διαγράμμιση!!
Θα υπάρξει  Σωστός φωτισμός στην παραλιακή, και  τοποθέτηση Ντουζιέρων  σύντομα,, Επίσης ενημερωθήκαμε και στο  θέμα  του ότι  σε Δέκα μέρες αρχίζει και η επισκευή της γέφυρας ,,όπως έχω ξαναενημερώσει!  Φυσικά  σε ότι άλλο υπάρξει ,θα  ξαναέχω  νέα  φωτορεπορταζ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου