Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ο ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΚΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

 ΘΑ  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΚΕΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ!
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ  ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ,,  ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ  ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ  , ΣΤΙΣ 20:30 ΣΤΟ  ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ!!  Η  ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ  ,ΕΚΤΟΣ  ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗ  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ  ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
 Για  αρχή  παρουσίασαν θεατρικό την σταχτοπούτα,  ακολούθησε Χορευτικό, αναδρομή μέσα από  κινηματογραφική παρουσίαση!! κινηματογραφική ταινία "Η ΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ  ΣΙΚΑΓΟ" Και πολλά άλλα






























Αναφορά  στον Ομηρό  ,, τον πρώτο Παγκόσμιο ποιητή.. και προβολή με  ταινία από τα παιδιά της αναδρομής  της ελλήνικης μουσικής ,, !






ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ,, ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑΣ  ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ,!






Αναφορά  και σε βράβευση  μαθήτριας από τον Πρόνησο σε έκθεση για τον εθελοντισμό,  και  την ουσία που  έχει  να το καταλάβουν οι  μικροί σε ηλικία κάτοικοι  αυτού του τόπου την μεγάλη  σημασία της  σε όλα!



Διαμαντίνα Παπαδημάτου,, Πρόεδρος του Πρόνησου  , αναφέρει  αυτό που έγραψα  νωρίτερα!!
Αναφορά  και  στη δασκάλα τους για  δυο χρόνια,,  ,,που ήρθε να χαρεί στην αποφοίτηση τους!!


Και η τωρινή τους δασκάλα  μοιράζει τα απολυτήρια,, με την ευχή για καλή σταδιοδρομία  στην συνέχεια,, το ίδιο θα ακολουθήσει και απο την Πρόεδρο ,και Γραμματέα του Συλλογου γονέων, που η θητεία του λήγει  το Φθινόπωρο , και τους έδωσαν τα εναμνηστικά ενθύμια σε έντυπό, σε ξηφιακή μορφή  (φλασάκια) και  κολιεδάκια!
Για  τα βιντεάκια θα ακολουθήσει  επόμενη ανάρτηση, αλλά μπορείτε να τα βρείτε στην αναζήτηση στο youtube γράφοντας gkiafis , και δείτε όλη την λίστα με τα βιντεο που ανεβαίνουν














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου