Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΡΙΟ


Και υπουργοί εκ «προσωπικοτήτων» στη νέα κυβέρνηση

Θα έχουμε κυβέρνηση αύριο
Η Ελλάδα αποκτά κυβέρνηση μέχρι αύριο, μετά τις ολονύχτιες έντονες παρασκηνιακές επαφές μεταξύ στελεχώνΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και τις εξωτερικές παρεμβάσεις και πιέσεις που ασκήθηκαν, κυρίως από Ολάντ και Μάριο Μόντιπρος Βενιζέλο, με τον οποίο από χθες τα μεσάνυχτα μέχρι σήμερα στις 10 το πρωί είχαν αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επαφές προς την κατεύθυνση να δεχθεί ο Βενιζέλος στήριξη κυβέρνησης Σαμαρά.
Το πιθανότερο κυβερνητικό σχήμα είναι το εξής: πρωθυπουργός Σαμαράς. Υπουργοί δοκιμασμένοι στελέχη της ΝΔ επιπέδου Αβραμόπουλου και Δήμα. Εξωκοινοβουλευτικά στελέχη των χώρων ΠΑΣΟΚ καιΔΗΜΑΡ επιπέδου Γιαννίτση και στήριξη με ψήφο ανοχής αυτής της κυβέρνησης από τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ  http://www.ionianpress.gr/news/greece/politics/4559-2012-06-18-15-19-47

KAI

Αύριο αναμένεται η κυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ

Αύριο αναμένεται η κυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ
Αύριο η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να σχηματίσουν κυβέρνηση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τρία κόμματα αφού συμφωνήσουν σε μία προγραμματική πλαρφόρμα (Ο κ. Κουβέλης παρουσίασε τα 7 σημεία της ΔΗΜ.ΑΡ στον κ. Σαμαρά) και ακολούθως θα υπάρξει συμφωνία για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την κυβέρνηση και τα οποία σύμφωνα με τη Δημοκρατική Αριστερά θα πρέπει να είναι φερέγγυα.
Ηδη στη συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου επήλθε συμφωνία ανάμεσα στους δύο αρχηγούς για το σχηματισμό κυβέρνησης μέχρι τη λήξη της διερευνητικής εντολής που έχει πάρει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, όπως δήλωσε ο ίδιος ο . Σαμαράς, ενώ ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι μέχρι το βράδι της Τρίτης θα υπάρξει κυβέρνηση.http://www.imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου