Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Και οι αλήτες, το χαβά τους…


ΜΕ  ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΟΛΥ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ  !!!!! 
Γράφει  ο  Δημ. Ζαπάντης!
φωτο απο το  facebook! του Miron Somarakis.
Κυριακή 3 Ιουνίου 2012, την ήρεμη ζωή του χωριού μου στη Σκάλα συντάραξε άλλος ένας θάνατος μέρος της σημερινής κατάστασης που βιώνουμε οι Έλληνες.
Ένας άνθρωπος στην απελπισία του πάνω έγινε αυτόχειρας, έβαλε τέλος στη ζωή του, ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ, βυθίζοντας στο πένθος το χωριό και τους οικείους του.

Σ’αυτόν τον άνθρωπο, καθώς και στους χιλιάδες άλλους που προτίμησαν να δώσουν οριστικό τέλος στα προβλήματά τους μ’αυτόν τον τρόπο, ανυπομονώ να ακούσω και να δω κάποια ενέργεια συγνώμης από τους <<Κυρίους>> που μας οδήγησαν στην καταστροφή και συνεχίζουν , να βγαίνουν στα παράθυρα αναίσχυντα και να τρομοκρατούν τον Ελληνικό λαό με χίλιες δύο ανυπόστατες ηλιθιότητες και παρλαπίπες και ψεύδη, αυτοί που παρέδωσαν τη χώρα στα ξένα συμφέροντα άνευ όρων , αυτοί που προκειμένου να βγάλουν ΧΡΗΜΑ έχουν πουλήσει την ψυχή τους στο Διάολο ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ σήμερα μαζί με κάποια ανθρωπάρια της ντόπιας και ξένης ειδησεογραφίας να προσπαθούν για άλλη μια φορά , πότε τάζοντας και πότε τρομοκρατώντας να υφαρπάξουν την ψήφο μας ώστε να συνεχίσουν απερίσπαστα τη δουλειά των αφεντικών τους σαν πιστά υπάκουα ΣΚΥΛΙΑ.
Συμπατριώτες , Έλληνες απανταχού της Ελλάδας,  μην σας παρασύρουν τα λόγια αυτών που μας κατέστρεψαν, στείλτε τους το μήνυμα ότι πλέον τους έχουμε μάθει. Ξέρουμε πώς σκέφτονται , ξέρουμε τί επιδιώκουν και τί ζητούν…
Έχουμε την ευκαιρία όλοι μαζί να τους στείλουμε εκεί που ανήκουν, να συναντήσουν αυτόν που εκπροσωπούν, ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.
ΥΓ. Αυτό το αποτρόπαιο γεγονός ας είναι το τελευταίο, καμία Ελληνική οικογένεια να μη ξαναζήσει ένα τέτοιο δράμα.

Δ.Γ.ΖΑΠΑΝΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου