Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΣΠΥΡΟΥ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ


Αργοστόλι, Δευτέρα 18/06/2012

  


Το εκλογικό αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου επιβεβαιώνει και καθιστά επιτακτική την ανάγκη για τον άμεσο σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής συνευθύνης. Αυτό στήριξε και στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις το ΠΑΣΟΚ ως την μόνη εθνικά υπεύθυνη λύση απέναντι στο κλίμα τεχνητής πόλωσης μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι πολύ σημαντικό που το ΠΑΣΟΚ, η παράταξή μας, άντεξε αριθμητικά αλλά και πολιτικά μέσα σε αυτό το κλίμα τεχνητής πόλωσης και φόβου που τα δύο κόμματα καλλιέργησαν, επενδύοντας έτσι αποκλειστικά και μόνο στο αμοιβαίο εκλογικό τους συμφέρον.
Το ΠΑΣΟΚ έχει πλήρη συνείδηση της κρισιμότητας της κατάστασης, του ιστορικού και εγγυητικού του ρόλου για την ομαλή και ασφαλή πορεία της πατρίδας μας.
Απευθύνω τα συγχαρητήριά μου στη νέα βουλευτή του νομού μας και της εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο της, προς όφελος των νησιών μας και της χώρας μας.
Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τα στελέχη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους του κινήματος που στάθηκαν δίπλα στο ψηφοδέλτιό μας και δώσαμε όλοι μαζί, με ήθος και αξιοπρέπεια την εκλογική μάχη.
Έχουμε χρέος απέναντι στην ιστορική μας διαδρομή να προχωρήσουμε και να οδηγήσουμε την παράταξή μας στην αυτοκάθαρση και αναγέννηση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου