Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Δελτίο Τύπου Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ -ΙΘΑΚΗΣ


 Αργοστόλι, 18 Ιουνίου 2012

Δελτίο Τύπου
Η  Γραμματεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κεφαλονιάς –Ιθάκης, θέλει:
1.       Να συγχαρεί την υποψήφια του Σύριζα κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου για την επανεκλογή της ως Βουλευτή του Νομού μας, και να της ευχηθεί δύναμη για να ανταποκριθεί στα καθήκοντα της για το καλό της πατρίδας και των νησιών μας.
2.        Να ευχαριστήσει όλους τους συμπολίτες και συμπολίτισσές μας, που στις δύσκολες εκλογές της 17ηςΙουνίου για την Ελλάδα και το κίνημα, στάθηκαν δίπλα μας και έδωσαν τη δύναμη στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. να αντέξει αριθμητικά και πολιτικά μέσα από ένα πρωτόγνωρο κλίμα τεχνητής πόλωσης.
3. Να ευχαριστήσουμε τους υποψήφιούς μας Σπύρο Μοσχόπουλο,  Φλωράτου Τζίνα και Αραβαντινού –Λιανού Πόπη, για την προσπάθειά τους, το ήθος και την αγωνιστικότητα τους στις δύσκολες για την παράταξη και τον τόπο εκλογές.
4.  Ζητούμε όλους όσους μας στήριξαν, καθώς και κάθε συμπολίτη μας να πορευτούμε μαζί, με νέους ανθρώπους, για την ανασύσταση της παράταξής μας,  για να δώσουμε στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. μαζί με τον Πρόεδρό μας  Βαγγέλη Βενιζέλο, την προοπτική που η ιστορική διαδρομή της παράταξης επιβάλλει.
Η    Γραμματεία της Ν.Ε.  ΠΑ.ΣΟ.Κ.  Κεφαλονιάς - Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου