Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Γιατι αυτή η διαμάχη?

Μια πρώτη εκτίμηση  ,,η  στάση  Κολώνα, που  έχει  κουράσει τον τόπο  ,που για  20 χρόνια  δεν έκανε αυτό που έπρεπε για πολλούς να κάνει από την πρώτη στιγμή!!!  Ισως είχαν  ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα!!!
και επειδή υπήρξε  άκρα του τάφου σιωπή  ,,και φέτος βαδίζουμε σε ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ,,,,θα  παρακαλούσα λόγο του ονόματος  την αξιότιμη αντιπολίτευση να πάρει και αυτή επιτέλους θέση!!!!!
ΜΙΑ ΔΕΎΤΕΡΗ  ,εκτίμηση δική μου  ,ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ!,,  ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΙΧΤΕΙ ΣΕ ΚΑΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ  ΚΑΙ  ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!
ΕΠΙΣΗΣ  ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΦΕΤΙΝΗ  ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012


ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!


ΜΙΑ  ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ  ΣΤΟ ΘΕΜΑ  ΜΕ  ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ  ΤΟΥ   Ανδρέα Γερολυμάτου  και την έδρα Νεοελληνικών Σπουδών στο πανεπιστήμιο Simon Fraser,  στο  Προεδρικό μέγαρο   και της  σχέση τους με την  περιοχή μας!
http://www.pronoikefalonias.blogspot.com/2012/03/simon-frazer.html
Ο αρχιτέκτωνας των σχέσεων Κεφαλονιάς - Πανεπιστήμιου  Simon Fraser είναι ο Μάκης ο Μεταξάς,, και  οφείλω αυτό  να  το  γράψω!!  Η φώτο  είναι έτους 2004,  με το Μάκη Μεταξά  είχαν επισκεφτεί το Πανεπιστήμιο  Simon Fraser στο Βανκούβερ (Γερασιμος Φόρτες  ως Δήμαρχος Αργοστολίου και Πρόεδρος της ΤΕΔΚΚΙ και ο Μάκης ως Δήμαρχος Ελειού-Πρόννων) για να σχεδιάσουν συνεργασία με ίδρυση θερινού παραρτήματος του Πανεπιστημίου στην Κεφαλονιά. Είχαν   προτείνει μάλιστα το Οικοτροφείο στη Λάσση εκτός από κάποιο χώρο στην περιοχή Σκάλας- Πόρου.  Τελικά έως και σήμερα  με  αρκετά  προβλήματα  φιλοξενοντουσαν στην περιοχή μας.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου