Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της « ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ» τύπου ΑΠΑΤΗΝ


Καππάτος Χρήστος
06/07/2012

Το σωματίδιο του Higs ή νετρίνο ή «σωματίδιο του Θεού» ή όπως πιθανόν δοκιμάσουν να μας πουν τώρα ή λίγο αργότερα το «Σωματίδιο ΘΕΟΣ» (και όχι του Θεού ) δεν είναι κάτι που το σκέφτηκαν εξ Αποκαλύψεως οι σύγχρονοι «επιστήμονες» της ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ,επιδοτούμενης «ΠΡΑΣΙΝΗΣ» «επιστημονικής» ( Σαιντολογιας ) «ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ».
Πρώτα όμως πριν προχωρήσουμε θα ήθελα να αναρωτηθούμε γιατί το ονόμασαν «σωματίδιο του θεού» ; Άραγε τούτο το όνομα το σκέφτηκαν «μόνοι» τους ;
Βασικά το ονόμασαν έτσι γιατί η αποκάλυψη αυτού του σωματιδίου θα μας αποκάλυπτε το ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ της Υπέρτατης Θεϊκής Πρόνοιας . Δηλαδή θα μας αποκάλυπτε την ύπαρξη εκείνου του αόρατου ΘΕΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ με το οποίο ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΘΕΟΣ διευθετεί - Δ Ι Κ Α Ι Ω Ν Ε Ι την όλη του Δημιουργία . Τούτη η Διευθέτηση / Συντήρηση δεν μπορεί παρά μόνο να γίνεται με «Δ Ι Κ Α Ι Ο Ν» τρόπο αφού σαφώς είναι προερχόμενη από τον ίδιο τον ΥΠΕΡΑΤΑΤΟ ΘΕΟ και τούτος ο τρόπος δεν γίνεται να μην είναι ΔΙΚΑΙΟΣ αφού ο Υπέρτατος θεός ανάμεσα στα άλλα είναι εξορισμού και ΔΙΚΑΙΟΣ .

Συνεπώς κάλλιστα θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε όπως εξάλλου είναι και η ΑΡΧΙΚΗ ( Αρχαία) του ονομασία (όπως αμέσως πιο κάτω θα αποδείξουμε) όχι μόνο «σωματίδιο του θεού» αλλά και σωματίδιο της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ή εν τέλει και το ίδιο το «ΔΙΚΑΙΟΝ»
Αν λοιπόν αποδείξουμε ότι κάποιοι , μερικές χιλιάδες χρόνια πριν από τους Σύγχρονους «επιστήμονες» των διάφορων Παγκόσμιων «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΩΝ» κολλεγίων και σκουλς , είχαν ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ και μάλιστα ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ότι το σωματίδιο τούτο υπάρχει και το είχαν ορθώς ΟΝΟΜΑΣΕΙ «Σωματίδιο της Δικαιοσύνης» ή εν τέλει και ως το ίδιο το «ΔΙΚΑΙΟΝ» τότε αυτομάτως θα αποκαλυφθεί η τύπου ΑΠΑΤΗΝ τους δηλαδή η  πανουργία και η αγγυλομητις (στρεβλή) διάνοια τους αφού παρουσιάζουν κάτι το ΗΔΗ ανακαλυφθέν ως κάτι νέο που οι ίδιοι ανακάλυψαν.
Πολλοί νομίζετε ότι γνωρίζετε τι εστί «ΔΙΚΑΙΟΝ» και πολύ δε περισσότερο οι υπερασπιστές της , δηλαδή οι αγορευτές (δικηγόροι) , οι οποίοι έχουν την αίσθηση ότι όντως γνωρίζουν καλώς τι έτσι «ΔΙΚΑΙΟΝ» ή και «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ».
Ελάχιστοι υποπτεύονται ότι η ίδια η λέξη –έννοια «Δ Ι Κ Α Ι Ο Ν» ορίζει και άρα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ακριβώς την ύπαρξη αυτού του «ΣΩΜΑΤΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ή ΣΩΜΑΤΙΔΙΟΥ του ΔΙΚΑΙΟΥ» . Ελάχιστοι Εννοούν ότι η ίδια η Δόμηση των λέξεων ( γράμματα –συλλαβές κλπ ) στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ γλώσσα ( όχι νεοελληνική ή Μπαμπινιωτικη ) ορίζει και άρα αποκαλύπτει ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ .
Συνεπώς το παρακάτω κείμενο ( σε μετάφραση) που αναφέρεται στο «ΔΙΚΑΙΟΝ» και εξηγεί τι εστί « ΔΙΚΑΙΟΝ» είναι εξαιρετικά αφιερωμένο τόσο στους επιστήμονες «υπερασπιστές» του ΔΙΚΑΙΟΥ όσο και στους επιστήμονες που έψαχναν και «επιτέλους βρήκαν» ( αν βρήκαν) το ίδιο το « ΔΙΚΑΙΟΝ» ή «σωματίδιο του θεού» δηλαδή στους «ΑΝΔΡΕΣ επιστήμονες» του CERΝ που ουδέποτε τόλμησαν να πουν ότι όλα ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ από τους Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ * και για αυτό τα ξέρουν.
ΠΛΑΤΩΝΑΣ / ΣΩΚΡΑΤΗΣ ( Κρατύλος ) 412 c,d, e«Όσο για την «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» είναι εύκολο να αντιληφθούμε ότι το ΟΝΟΜΑ αυτό δόθηκε στην κατανόηση του ΔΙΚΑΙΟΥ . Το ίδιο όμως το «ΔΙΚΑΙΟΝ» είναι δύσκολο να το εννοήσουμε γιατί ΟΝΟΜΑΣΘΗΚΕ έτσι. Και μέχρι κάποιο σημείο βέβαια φαίνεται ότι περισσότεροι συμφωνούν , έπειτα όμως αρχίζουν οι διαφωνίες.
Διότι όσοι δέχονται ότι το σύμπαν βρίσκεται σε πορεία ,νομίζουν ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτού είναι κάτι τέτοιο και τίποτε άλλο παρά να προχωρεί ,και ότι διαμέσου αυτού του σύμπαντος διέρχεται κάτι, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ γίνονται όσα γίνονται. Και αυτό είναι ταχύτατο και λεπτότατο. Διότι δεν θα μπορούσε με άλλο τρόπο να διέρχεται διαμέσου ολόκληρου του σύμπαντος , εάν δεν ήταν λεπτότατο ώστε αυτό τίποτα να μην το εμποδίζει και ταχύτατο ώστε να μεταχειρίζεται τα άλλα ωσάν ακριβώς τα άλλα να ήσαν ακίνητα. Επειδή λοιπόν διευθετεί ( «επιτροπεύει» λέγει το αρχαίο κείμενο) όλα τα άλλα ΔΙΑΪΟΝ ( = διερχόμενο μέσου αυτού / μετοχή του Δίειμι = διέρχομαι δια μέσου κάποιου πράγματος) ΟΡΘΑ του
δόθηκε αυτό το ΟΝΟΜΑ « Δ Ι Κ Α Ι Ο Ν» αφού πρώτα χάριν ευστομιίας παρέλαβε την δύναμιν του κάππα (κ).»
Στο σημείο αυτό τελειώνει η σωματοειδής - Υλίκη ανάλυση του «ΔΙΚΑΙΟΝ» και ακολουθεί η απόρρητη και ΑΥΛΗ ( μη σωματοειδής), οπότε σταματούμε εδώ γιατί ούτως ή άλλως οι «σύγχρονοι επιστήμονες» αυτό που ψάχνουν είναι η σωματοειδής μορφή του «ΔΙΚΑΙΟΝ» ( του σωματιδίου του Θεού) τουτέστιν περιορίζονται μόνο στην υλική του  υπόσταση .
Συνεπώς η ίδια λέξη « ΔΙΚΑΙΟΝ» που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας ασαφώς μεν ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ δε η ίδια ( κάθε τι ΣΑΦΗ είναι και ΣΟΦΟΝ) μας προσδιορίζει και μας αποκαλύπτει την ύπαρξη του «ΣΩΜΑΤΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ « ή του «ΣΩΜΑΤΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ». Παρεμπίπτοντος οι ΑΓΓΛΙΚΕΣ λέξεις Fair , right , justice που μεταφράζονται ως “ΔΙΚΑΙΟΝ» δεν προσφέρουν καν την δυνατότητα εννόησης της υπάρξεως του «σωματιδίου της δικαιοσύνης» εφόσον η ίδια η δομή τους είναι άσχετη με την ίδια την έννοια « Δίκαιον».
Και τώρα πέστε μου ποιος όντως έχει πρωτομιλήσει για το « ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ» ; ΑΥΤΟΙ που το «παίζουν ξερόλες» ( σαιντολόγοι ή Διεθνή επιστημονική κοινότητα ) ή αυτοί που αποκάλυψαν « ΕΝ οίδα ο,τι ΟΥΔΕΝ οίδα» ; Δεν νομίζετε ότι οι μοναδικοί που μπορούν να μιλούν για αυτά τα πράγματα με απόλυτη σαφήνεια είναι αυτοί που τα Γνωρίζουν δηλαδή επί του προκειμένου οι ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ και ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ του ιδίου του ΘΕΟΥ αφού μιλούν για το «Σωματίδιο του θεού ή και της δικαιοσύνης» ; Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάποιος να υποστηρίξει την θέση ότι αυτός που δεν γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο μπορεί να μιλεί και να ΟΝΟΜΑΤΙΖΕΙ με σαφήνεια για αυτό που δεν γνωρίζει γιατί αυτό εκ της αναζητούμενης λογικής τούτο το πράττουν μόνο οι τσαρλατάνοι . ( …..και
έχουμε μπόλικους σε όλα τα επίπεδα !)


Ο ΕΛλην ( σωστά είναι γραμμένο ) Σεραφειμ (Μητροπολίτης Πειρεώς ) νομίζετε ότι τυχαία ξεκίνησε το υπέροχο και ΠΥΡινο άρθρο του στις 05/07/2012 (romfea.gr ) που κατακεραύνωνε αυτούς τους «σοφούς» , με τον Μενεξενο του ΠΛΑΤΩΝΑ ;

«πάσα τε επιστήμη, χωριζομένη Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ και πάσης άλλης αρετής, πανουργία, ου σοφία φαίνεται».

Προσέξτε τι ΟΜΟΡΦΟ τρόπο βρήκε προκειμένου να δηλώσει με μια φράση ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ; Ο καθένας παίρνει ότι μπορεί, όπως μπορεί ανάλογα την Πνευματική και Επιστημονική του κατάσταση .


Ο Σεραφίμ στο συγκεκριμένο άρθρο του βεβαίως επεκτάθηκε σε ένα πράγμα ( και για να το πει σημαίνει ότι έχει τις πληροφορίες του) που ΠΙΘΑΝΟΝ θα επιχειρηθεί από τους ΑΝΙΕΡΟΥΣ και ΑΘΕΟΥΣ σαιντολογους δηλαδή να ταυτίσουν το «σωματίδιο του

θεού» με τον ίδιο τον «Θεό». Δηλαδή το όργανο, ο διαμεσολαβητής να γίνει ο ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ . Δηλαδή φανταστείτε το «εκπεμπόμενο σήμα» να ταυτιστεί με τον «ΠΟΜΠΟ».!!!!

Και κάτι τελευταίο πριν κλείσω τούτο το άρθρο. Πείτε το διαίσθηση ή «ΑΚΡΟΣΤΟΛΙΟΝ» αλλά αυτό το οποίο ανακάλυψαν ή θα πουν ότι ανακάλυψαν ( γιατί αν δεν το ανακαλύψουν τέλος οι επιδοτήσεις και τα ευρωπουλα για τα πολυέξοδα πειράματα τους μιας και μπαίνουμε σε ισχνές οικονομικές αγελάδες ) δεν είναι το «σωματίδιο του θεού» πόσο μάλλον ο ίδιος ο «θεός» .

Όπως παλιότερα είχαν πει ότι βρήκαν και πανηγύριζαν την ανακάλυψη του «Άτομου» ( ΑΤΟΜΟ = Α+ ΤΟΜΗ = άνευ τομής ) και μετά από κάποια χρόνια ήρθαν και μας «πούλησαν» ότι διέσπασαν το ΑΤΟΜΟ ( αν διασπάς το «ΑΤΟΜΟ» σημάνει ότι αυτό που βάφτισες «ΑΤΟΜΟ» δεν ήταν όντως ΑΤΟΜΟ αλλά κάτι ΣΥΝΘΕΤΟ άρα είτε ψεύδεσαι ότι το διέσπασες είτε ψευδόσουν ότι αυτό που βρήκες ότι ήταν το όντως «ΑΤΟΜΟ» είτε δεν ξέρεις τι σου γίνεται ) έτσι
αύριο ή άντε μεθαύριο θα έλθουν να μας πουν ότι το «σωματίδιο του θεού» ή ο ίδιος ο «Θεός» δεν είναι αυτό που ανακάλυψαν γιατί μπόρεσαν να βρουν κάτι «μικρότερο» από αυτό άρα αφού υπάρχει κάτι λεπτότερο και ταχύτερο από αυτό ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ το σωματίδιο του θεού ή αυτοπρόσωπος ο ίδιος θεός.

«Παλιά μου τέχνη κόσκινο ….»

…* ΕΛΛΗΝΑΣ η λέξη δεν πρέπει να συγχέεται με την επίκτητη ιδιότητα που φέρει ο κάθε κάτοικος ως νομικίστικο τίτλο ( ιθαγένεια) του πολίτη του κρατιδίου της « Hellenic Republic” ή “ Greece” ή ελληνόφωνος διατυπωμένη «Ελληνική Δημοκρατία» η οποία επίκτητη ιδιότητα προκειμένου να διακρίνεται από την έννοια του όντως ΕΛΛΗΝΑ γράφεται με όλα τα γράμματα μικρά δηλαδή «έλληνας»



ΥΓ. Αν προσέξετε σε τούτο το απόσπασμα βγαίνει και μια άλλη δευτερεύουσα αλλά εξίσου σημαντική πληροφορία. Δηλαδή ήταν γνωστότατο το φαινόμενο της ΔΙΑΣΤΟΛΗΣ του Σύμπαντος γιατί κάποιοι λέγουν ότι ανακάλυψαν και τούτο το συμπαντικό φαινόμενο πάλι « Πρώτοι» .
«Διότι όσοι δέχονται ότι το σύμπαν βρίσκεται σε πορεία ,…………»

Καππάτος Χρήστος
06/07/2012




2 σχόλια:

  1. Καταπληκτικό!
    Ευχαριστώ πάρα πολύ.

    Και κάποια σχετικά στην αγγλική γλώσσα - εδώ:
    "Is orgone really a specific energy"
    http://tech.groups.yahoo.com/group/orgonecritical/message/4000
    και εδώ:
    "Re: [EcoRev] Some science stuff ...."
    http://tech.groups.yahoo.com/group/orgonecritical/message/4036


    Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΕΣΤΑΛΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
      ΑΠΛΑ Ο ΕΠΑΙΝΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ,!! ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ
      ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΙΔΕΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
      ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!! ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
      ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ,ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ!!
      ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ!

      Διαγραφή