Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΠΡΑΣΙΝΟΣ Ο ΣΟΦΟ!!!! ,, ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗΣ



Big Green Sofo Παίκτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με το τριφύλλι. Δείτε φωτογραφίες με την πράσινη φανέλα και τον Σόφο να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο! SPORT24.GR

ΣΤΟ  ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ  ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΩΡΑ  ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ  ,,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ  ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 03:00  ΖΩΝΤΑΝΑ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤ1.
ΟΙ  ΟΚΤΩ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ  ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,, ΚΑΙ ΕΥΧΗ ΟΛΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ  ,ΠΟΥ  ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ  ΚΑΝΕΙ  ΘΑΥΜΑΤΑ!!

Βενεζουέλα-Λιθουανία 82-100

Ρεσιτάλ Λιθουανίας και Κλέιζα (28π) στο 100-82 της Βενεζουέλας και απρέπεια του Κεζμούρα με τάιμ-άουτ στο τέλος που προκάλεσε ...σάλο στο Πολύεδρο

Το "Πολύεδρο" πήρε φωτιά από το ραν εντ γκαν παιχνίδι και των δυο ομάδων και εξερράγη 4'' πριν από το τέλος όταν ο κόουτς της Λιθουανίας κι ενώ το σκορ ήταν 100-82 ζήτησε τάιμ-άουτ.
Οι Βενεζουελανοί άρχισαν να βρίζουν (και με το δίκιο τους) ο Κλέιζα που έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ με 28π τους έκανε χειρονομίες και το ματς έγινε άνω-κάτω αφού ολοκληρώθηκε μέσα σε γενική ένταση.
Η αλήθεια είναι ότι η Λιθουανία, μπροστά σε 10.000 κόσμο και απέναντι σε μια ομάδα με πολλά φυσικά προσόντα ήταν ασυναγώνιστη και ...υπερπλήρης.
Η προσθήκη του Κλέιζα στην περσινή ομάδα της δίνει απίστευτη ενέργεια καθώς ο Λίνας βρίσκεται σε φουλ-φόρμα, έχοντας ξεπεράσει και τον τραυματισμό του αλλά και δείχνοντας τεράστια δίψα για μπάσκετ!
Αλλά δεν είναι μόνο ο Κλέιζα. Δείτε τα στατιστικά των "λιετούβος" και θα καταλάβετε για τι ...καλή ομάδα μιλάμε.
Ο Γιασικεβίτσιους σε τρομερά κέφια, το ίδιο κι οι υπόλοιποι κάνουν τη Λιθουανία μια εξαιρετική ομάδα, ικανή να πάρει με άνεση το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η Βενεζουέλα πολέμησε όσο μπορούσε. Στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν κοντά, αλλά στη συνέχεια οι Λιθουανοί που τους αρέσουν τα ματς με το up tempo δεν ...χαμπάριασαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου