Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Ευχαριστίες προς τη Δημοτική Αρχή.


Ο Σύλλογος Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλονιάς " ΝΤΟΡΙΣ", εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τη Δημοτική Αρχή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΡΚ
Αρ. Πρωτ 4

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΜΕ


Με αυτό το Δελτίο Τύπου, ο Σύλλογος Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλονιάς " ΝΤΟΡΙΣ", επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τη Δημοτική Αρχή, η οποία μας υποστηρίζει έμπρακτα στη δύσκολη αυτή πορεία μας από τη στιγμή της ίδρυσής μας.

Συγκεκριμένα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο το Δήμαρχο όσο και όλους τους Αντιδημάρχους, διότι προέβησαν στην αγορά τροφών για το καταφύγιο από επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο νησί μας, υποστηρίζοντας έτσι τόσο εμάς όσο και την τοπική αγορά. Επίσης, τους ευχαριστούμε για την αρωγή τους στον καλλωπισμό και στην ασφαλτόστρωση του δρόμου από τη Βιομηχανική Περιοχή Αργοστολίου προς το καταφύγιο, έργο το οποίο δίχως τη συνεισφορά τους, θα ήταν ανεκπλήρωτο. Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για τη σύνδεση του καταφυγίου με το τοπικό δίκτυο ύδρευσης της πόλης μας, κίνηση η οποία μας απάλλαξε από τις καθημερινές δυσκολίες ανεύρεσης και μεταφοράς ύδατος στο χώρο που έχουμε διαμορφώσει. Μάλιστα, η εκπόνηση αυτού του έργου ήρθε σε μια δύσκολη εποχιακά στιγμή, στην καρδιά του καλοκαιριού, όπου οι καιρικές συνθήκες είναι αντίξοες τόσο για τους εθελοντές που βρίσκονται στο καταφύγιο, αλλά πολύ περισσότερο για τους τετράποδους φίλους μας, που πρέπει να υπομείνουν την αφόρητη ζέστη.

Ευχαριστούμε, επομένως, τη Δημοτική Αρχή για την έμπρακτη στήριξή της που δείχνει στο έργο μας καθώς και όλους τους εθελοντές που στηρίζουν την προσπάθειά μας. 

Θερμή παράκληση προς όλους τους φίλους μας ειδικά αυτές τις θερμές ημέρες είναι να φροντίζετε ούτως ώστε τα κατοικίδιά σας να ενυδατώνονται επαρκώς για την αποφυγή επεισοδίων θερμοπληξίας.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου