Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Ο ΑΝΤΙ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΩΤ. ΚΟΥΡΗΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑ., στο ΙΟΝΙΑΝΠΡΕΣΣ


ΓΙΑ  «Εθελοντές ψάχνουν….ταμπακιέρα»

ΓΙΑ ΤΟ "ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ... ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ".
Αγαπητό IoniαnPress,
με αφορμή το άρθρο σας με τίτλο «Εθελοντές ψάχνουν….ταμπακιέρα» το οποίο δημοσιεύσατε στις 12.7.2012 όσον αφορά την πρόσκληση για πρόσληψη ανέργων σας γνωρίζουμε:
- Ο συγκεκριμένος Σύλλογος Εθελοντών Κεφαλονιάς υπέβαλλε δικαιολογητικά σε σχετική προκήρυξη του Υπουργείου Εργασίας και μετά από έλεγχο της αρμόδιας Διαχειριστικής Αρχής έχει πιστοποιηθεί και εγκριθεί χώρος στη Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας αναφορικά με την υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος. Η προκήρυξη ήταν ανοιχτή για οποιοδήποτε σύλλογο επιθυμούσε να πραγματοποιήσει το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας ως δικαιούχος. Εκτός της δημοσιοποίησης της προκήρυξης του Υπουργείου είχαν υλοποιηθεί δυο συσκέψεις με τους εθελοντικούς συλλόγους στη Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας τους οποίους ενημερώσαμε για τις διαδικασίες του προγράμματος και ζητήσαμε να καταθέσουν δικαιολογητικά προκειμένου να πιστοποιηθούν ως δικαιούχοι.

- Η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας είναι συμπράττων φορέας στο πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας με το Σύλλογο Εθελοντών Κεφαλονιάς μετά από έγκριση της Διαχειριστικής Αρχής του αρμόδιου Υπουργείου. Τα κριτήρια της πιστοποίησης δεν αποκλείουν τον πρόεδρο του συλλόγου Εθελοντών Κεφαλονιάς να συμμετέχει σε οποιοδήποτε άλλο σύλλογο και σε οποιαδήποτε θέση αυτού.
- Όσον αφορά τις πληροφορίες που ζητάτε για το πρόγραμμα σας γνωρίζουμε την ανοικτή πρόσκληση με κωδικό 31 η οποία έχει λάβει ΑΔΑ (4ΑΘΔΛ-ΠΥ) της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» την οποία μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα www.epanad.gov.gr
Σας ευχαριστούμε για τις επισημάνσεις σας και τα ερωτήματα και είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.
Με εκτίμηση,
Ο Αντιπεριφερειάρχης
Σωτήριος Κουρής

Σ.Σ    Ευχαριστούμε τον κ. Κουρή για την απάντησή του, σε ότι αφορά τα ερωτήματά μας που αφορούσαν στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς. Και με την ευκαιρία δεν μπορούμε να μην συγχαρούμε τον Αντι-περιφερειάρχη για την ευαισθησία που τον διακρίνει, απαντώντας άμεσα και ουσιαστικά στα όποια ερωτήματα που διατυυπώνονται από τον τοπικό Τύπο. Μήπως θα μπορούσε να δώσει κάποια... μαθήματα και στους "ενοίκους" του απέναντι κτιρίου; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου