Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,, ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤ


Οι 12 μονομάχοι του προολυμπιακού τουρνουά

ΣΗΜΕΡΑ  ΣΤΗΝ ΕΤ1 ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΙΟΡΔΑΝΙΑ , ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ  ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ
Ξεκινάει την Δευτέρα (2/7) το προολυμπιακό τουρνουά στο Καράκας της Βενεζουέλας με τους 12 "μονομάχους" να παλεύουν για τα 3 εισιτήρια που οδηγούν στο Λονδίνο! Το Sport24.gr αναλύει κάθε ομάδα ξεχωριστά...http://www.sport24.gr






ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

Σε μία χώρα με ιδιαιτερότητες όπως είναι η Βενεζουέλα, οι 12 ομάδες από όλες τις ηπείρους θα έχουν μία ακόμα ευκαιρία για να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στην κορυφαία διοργάνωσης της τετραετίας.
Πολλά είναι τα φαβορί για να κατακτήσουν τα τρία εισιτήρια, όπως για παράδειγμα η Λιθουανία, η Ρωσία αλλά και η Εθνική μας ομάδα που με τον Ηλία Ζούρο στον πάγκο της θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της για 4η φορά στην ιστορία της σε Ολυμπιακούς Αγώνες.
Οι 12 ομάδες είναι χωρισμένες σε 4 ομίλους των τριών ομάδων και στη β' φάση περνούν οι δύο πρώτοι, ενώ στη συνέχεια δίνουν τρία νοκ άουτ παιχνίδια.
Αναλυτικά, οι τέσσερις όμιλοι και τα αφιερώματα που ετοίμασε το Sport24.gr για την κάθε ομάδα ξεχωριστά:
Α' όμιλος:
Β' όμιλος
Γ' όμιλος
Δ' όμιλος
Νέα Ζηλανδία
ΘΥΜΙΖΩ  ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΥΡΟΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΡΙΣΥ!!

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ 28 /7 ΕΩΣ 12 /8 2012, ΛΟΝΔΙΝΟ

Η Ελλάδα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Προολυμπιακό Τουρνουά και θα είναι μία από τις 12 συμμετέχουσες ομάδες, που θα βρεθούν Πουέρτο Ρίκο ή Παρίσι για μία θέση στο Λονδίνο 2012.

Οι πρώτες δύο θέσεις του Eurobasket της Λιθουανίας δίνουν απ' ευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

Οι θέσεις 3-6 της διοργάνωσης δίνουν «εισιτήριο» για το Προολυμπιακό Τουρνουά κι η ομάδα του Ηλία Ζούρου θα έχει ακόμη μία ευκαιρία να «πετάξει» για Λονδίνο.

Το Προολυμπιακό Τουρνουά θα διεξαχθεί 2-8/7/12 είτε στο Πουέρτο Ρίκο είτε στο Παρίσι (σ.σ. θα ανακοινωθεί προσεχώς) με την παρουσία 12 ομάδων. Οι πρώτες τρεις θέσεις οδηγούν στην αγγλική πρωτεύουσα.

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ (2-8 Ιουλίου 2012)

FIBA Europe: Ελλάδα, Λιθουανία,  Σκόπια,  Ρωσία
FIBA Americas: Πουέρτο Ρίκο, Δομινικανή Δημοκρατία, Βενεζουέλα
FIBA Africa: Ανγκόλα, Νιγηρία
FIBA Oceania: Νέα Ζηλανδία
FIBA Asia (15-25/9): 2 χώρεςΚΑΙ  ΑΝΑΛΥΣΗ  ,, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ  ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ  ΤΟΥΡΝΟΥΑ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ  ΘΑ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ 12 ΧΩΡΕΣ , ΚΑΙ    ΤΙΣ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ  ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΘΑ  ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ  ΤΟΥ  ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  ΤΟΥΡΝΟΥΑ  :
ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ  ΕΙΜΑΣΤΕ 4,, ΕΛΛΑΔΑ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ  ,ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΧΘΕΣ ΧΑΣΑΜΕ  ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΝ 5η ΘΕΣΗ,   ΚΑΙ  ΦΥΡΟΜ , ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ  ΑΥΡΙΟ. , ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΒΓΗΚΕ 7η ΚΑΙ Η ΣΕΡΒΙΑ  8η.
ΟΙ  ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ  ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ  ΕΙΝΑΙ  ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑ ΤΗΣ  FIBA, ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ, Η  ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ,  ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΗ (ΑΝΓΚΟΛΑ ΚΑΙ ΝΙΓΗΡΙΑ)  ,, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ  ΤΥΧΗ  !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου