Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟΝΙΚΟΛΑ,, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ

 Η  ΝΤΟΥΖΙΕΡΑ  ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ    ΣΤΟ  ΤΕΝΙΣ ,,  ΚΑΙ  Η ΠΑΡΑΛΙΑ  ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ  ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ  ΜΟΡΦΗ ΦΕΤΟΣ!!,,  ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ  ΚΑΙ  ΚΑΛΗ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΣΤΑ ΕΡΓΑ!, ΕΓΩ   ΘΑ  ΕΙΜΑΙ  ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΩ!!




4 σχόλια:

  1. Έχω την εντύπωση ότι τον ντοπάρεις με ΜΙΑΜ - ΜΙΑΜ - ΜΙΑΜ!
    Τι χελονιτζάκια προηγμένης τεχνολογίας είναι αυτά ρε Γιώργο!

    Η τούρμπο κόλαση είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χελωνακια ,,με πολλά λιπαρα!!!! σχολιασμος φυσικά για την αναρτηση μιαμ0μιαμ!! αλλά και με τέτοια παραλία προβλέπω να γεμισουμε καρετούλες τώρα!!!! Ενημερωτικά επειδη τυχάνει συγγενής μου να είναι ο πρώτος κάτοικος Πόρου,, πού έμενε στο περιβόλι,,, να θυμίσω (που το γνωρίζουν πολλοί φυσικά!) ότι το υλικό της παραλίας είχε παρθεί για οικοδόμηση,, (Νταμάρι στου Πατρώνη,,) και χάσαμε την ωραία αμμωδη παραλία που υπήρχε στην περιοχη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι η μοναδική παραλία που έπαθε στραπάτσο με τους σπαστήρες των σεισμών.
    Αυτή τη συζήτηση είχα πριν καιρό και σε άλλο μέρος.
    Εκεί η παραλία ελαττώθηκε τόσο που η θάλασσα μπαίνει μέσα στα σπίτια.
    Και απαγορεύεται να κουβαλήσουν από αλλού.
    Εδώ είναι λάθος, εκεί που υπάρχουν «ενεργές» παραλίες, που ανανεώνονται τα βότσαλά τους από κατακρημνίσεις δηλαδή, γιατί να μην επιτρέπεται η περιορισμένη και προσεγμένη αμμοληψία για ενίσχυση άλλων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΔΩ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ,,ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΠΑΣΤΗΡΑΣ ,,ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΕ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙ,, ΚΑΙ ΠΕΣΑΝΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ!! ΙΣΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΡΗΤΑ ΟΧΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΧΙ!!!,, ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΩΡΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ,,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ!,, ΕΓΩ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΞΑΝΑ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή