Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ για τις χθεσινές μεγάλες φωτιές σε Λουρδά – Βλαχάτα- Καραβάδο


  
 
 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ   ΑΠΟ  ΤΗΝ   http://kefaloniapress.gr
 
 
 http://www.kefalonitis.com/images/files/tributes/eod_01.jpg
 (φωτο : kefalonitis.com)
 
 
ΕΟΔ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ (METAΞΑΤΑ)  


Σχετικα με το συμβαν  (σημείωση η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα) στις περιοχές Λουρδά – Βλαχάτα-  Καραβάδο ,  ηταν ενα περιστατικο αρκετα μεγαλο το οποιο ηταν στον Ενετικο δρομο μεταξύ  Τραπεζακι και Καραβαδου με 2 μεγαλες εστιες  σε δυσβατο μερος.  
Απο την αρχη στο συμβαν πήραν μερος 12 ατομα και 2 οχηματα απο την εθελοντικη ομαδα δασοπροστασιας Κεφαλονιας με εδρα τα Μεταξατα.,  6 οχηματα και 15 ατομα απο την ΠΥ αργοστολιου 2 αεροσκαφη τυπου πεζετελ και προς το τελος 2 αεροσκαφη τυπου canadair .
Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους τους  μονιμους,  εποχικους  και εθελοντες που υπερεβαλαν εαυτο για να μην κινδυνεύσουν σπίτια και πολιτες. Επίσης ενα μεγαλο μπραβο στον δοικητη της ΠΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ για τον αψογο συντονισμό ολων τον δυναμεων.

√ Kefalonia PressEνα μεγάλο μπράβο και από εμάς και τους Αναγνώστες μας. Μόνιμοι πυροσβέστες και εθελοντές έχουν περάσει πολύ δύσκολες ώρες από την έναρξη της.. «πυρηνικής» περιόδου στο νησί μας, αντιμετωπίζοντας το "θηρίο" με ελάχιστα τεχνικά μέσα, βάζοντας την ζωή τους σημάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου