Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Κινηματογραφική» απόπειρα ληστείας στην Κυλλήνη


 



Σκηνές σαν από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα της Τρίτης στο λιμάνι της Κυλλήνης.

Πολυμελής ομάδα ληστών επιτέθηκε σε θωρακισμένο όχημα χρηματαποστολής, που λίγο νωρίτερα είχε βγει από το πλοίο της γραμμής για την Κυλλήνη -δεν διευκρινίζεται αν πρόκειται για το πλοίο που συνδέει την Κυλλήνη με τη Ζάκυνθο ή αυτό που συνδέει την Κυλλήνη με τον Πόρο της Κεφαλονιάς.

Οι δράστες γνώριζαν τι μετέφερε και το δρομολόγιο που ακολουθούσε και ακινητοποίησαν το φορτηγάκι, κλείνοντάς του το δρόμο και σπάζοντας τις βαλβίδες των ελαστικών με λοστούς.

Με δεκάδες περαστικούς και ταξιδιώτες να  παρακολουθούν εμβρόντητοι, νομίζοντας ότι γυριζόταν… ταινία, δύο κακοποιοί ανέβηκαν στην οροφή του φορτηγού με μια μεταλλική σκάλα και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα με «καλάσνικοφ» και καραμπίνες για να κρατήσουν μακριά τον κόσμο, αλλά και για να αναγκάσουν τους δυο συνοδούς της εταιρείας σεκιούριτι να βγουν από αυτό.

Με γρήγορες κινήσεις άνοιξαν σαν κονσέρβα την οροφή του φορτηγού χρησιμοποιώντας μια συσκευή οξυγόνου και άρπαξαν από μέσα τους σάκους με τα χρήματα, το ύψος των οποίων δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη. Τα φόρτωσαν όλα μαζί σε ένα Daihatsu Terios.

Σε μια κεντρική  διασταύρωση της περιοχής, βγήκαν από το ΙΧ και του έβαλαν  φωτιά για να εξαφανίσουν τα  ίχνη τους και να εμποδίσουν  την διέλευση των αστυνομικών που είχαν ειδοποιηθεί και  τους καταδίωκαν. Μάλιστα, η έκρηξη  της φιάλης οξυγόνου που είχαν  αφήσει μέσα προκάλεσε νέο πανικό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δράστες μαζί με την όμηρο κατευθύνθηκαν προς την περιοχή του Κάστρου Κυλλήνης, όπου τους περίμεναν οι συνεργοί τους με άλλα δύο αυτοκίνητα.

Διαβάστε σχετικό ρεπορτάζ και από το ilialive.gr εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου